Meg fogok vakulni?
Figyelt kérdés
haverommal versenyeztünk hogy ki tud tovább belenézni a napba, így több teljes másodpercig közvetlenül belenéztem... azóta már hánytam is egyszer, folyamatosan szédülök, folyamat pislogok és homályosan látok... :S
ez azt jelenti hogy meg fogok vakulni vagy helyrejön majd ez? nagyon megijedtem légyszi segítséetek!
15/F
2015. márc. 20. 12:15
1/14 anonim válasza:
jó hülyék vagytok ha nem is vakulsz meg teljesen a látásod károsult
15/L
2/14 anonim válasza:
Ha ez így lenne ahogy írtad akkor nem tudnál gépelni!!!
Azon nem akartok versenyezni hogy melyikőtök ugrik el később a gyorsvonat előll????
Nem lenne kár értetek!!!
3/14 anonim válasza:
Ha meg nem is vakulsz, de maradandó látáskárosodásod simán lehet. Bár eleve nem értem, hogy ilyen ötlet normális ember fejéből hogy pattanhat ki.
4/14 anonim válasza:
Tényleg megérdemlitek, ha ennyire hülyék vagytok. Tudod a természetes szelekció csodái vagytok.
5/14 anonim válasza:
Valószínűleg nem fogsz megvakulni,de amit jobban leszel húzás a szemészetre! Hányás,fejfájás már nekem is volt már többször a nap miatt , pedig én nem dirket néztem bele , csak modnjuk a napszemüveg volt rajtam és odalról besütött vagy 10-15 percig buszon vagy vmi és rosszul voltam utána. Egyébként tényleg elég hülye ötlet volt!
7/14 anonim válasza:
Jártam már így.
Ügyeletre mentünk, de olyan béna orvosok vannak ott, hogy pont azt a gyúgyszert írták fel rá, amit nem szabadott volna-.-
9/14 anonim válasza:
Siman benne lehet egy tartos lataskarosodas. Gratulalok.
10/14 anonim válasza:
Neked is csak gratulálhatok! Akkor nagy menő voltál, most sse legyél nyuszi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!