Tényleg meg fogok vakulni mert belenéztem?
Ma délelőtt a szomszédunknál hegesztették az új kerítést és én néztem. Azt mondta a fickó hogy ne nézzem mert meg fogok vakulni.
Néztem egy darabig de messziről.
Most menjek orvoshoz ? vagy mi legyen?
Azért ez nem így megy. :
Ha baj lenne, akkor már most se látnál rendesen.
A nagy fény tényleg károsíthatja a szemet, persze, a fényerősségtől és az időtartamtól függ, hogy tényleg károsodott-e. Nem kell megijedned, ennyitől nem vakulsz meg, de azért legközelebb ne kísértsd meg a sorsot!
Fogadj szót a felnőtteknek, és akkor másnap nem teszel fel buta kérdést. Biztos azért mondta, hogy meg fogsz vakulni, mert ha azt mondja, hogy idővel károsodást szenvedhet a szemet, azt nem érted, vagy tojsz rá, és tovább nézed.
A hegesztőnek erős fénye van, nem véletlen használnak hozzá hegesztő szemüveget. Legközelebb ne nézd, vagy, ha kíváncsi vagy, kérj hozzá egy hegesztő szemüveget, és nézd azon keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!