Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Rossz a kontaktlencsém?

LiNorina kérdése:

Rossz a kontaktlencsém?

Figyelt kérdés
Ma kaptam meg az első kontaktlencsémet,és az előbb be is tettem, de olyan érzésem van, mintha nem lenne jó. Alaposan megvizsgálták a szemem, és -0.75 és -1.25-ös lencséim vannak, de úgy érzem nem tökéletes. Jobban látok, mint nélkülük, de rávettem a szemüveget, és akkor láttam csak tökéletesen. A szemüvegem dioptriái -0.5 és -1.5. Ez változni fog, ha megszokja a szemem a lencsét? Vagy rossz a dioptria? Féléves mennyiséget vettünk és mkst nagyon el vagyok keseredve, hogy hiába, ráadádul akkor rosszabb a szemem mint hittem. Ha tényleg rossz, a következő lencserendelésnél (félév múlva) csináltathatok egy új vizsgálatot?

2015. márc. 13. 16:29
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
igen, nekem is hiányzott a ,,végre látok" érzés, mikor elsőnek beraktam a lencséket:D ezért is furcsálltam, hogy azt mondták, hogy nekem ez a jó dioptria. Nem hiszem, hogy jó, ha csomó feliratot nem tudok elolvasni:D de mostmár kivárom ezt a fél évet, eddig is láttam igazából, aztán ha nem akarnak emelni a dioptrián elmegyek egy másik üzletbe:) köszönöm szépen a válaszaitokat!:)
2015. márc. 16. 21:33
 12/12 anonim ***** válasza:

Ma voltam, tehát másfelet kellett emelni az egyik szememen, háromnegyedet a másikon. Én mondtam, hogy valami nem stimmel...

Kb. úgy láttam a 4-es, 6-os lencséimmel együtt, mint te csupasz szemmel...

2015. márc. 17. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!