Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Egyik napról a másikra jelentő...

Egyik napról a másikra jelentősen romlott a látásom. Ez miii aaa f?

Figyelt kérdés

Pár napja, mikor reggel felkeltem, furcsálltam, hogy homályosabban látom a monitoron a betűket.

Az e-maileket olvastam, és a betűknek árnyéka volt.

Előző nap még rendesen tisztán láttam, másnap meg hirtelen sokkal homályosabban. Csak közelre, távolra minden ugyanolyan, de azért ez rémisztő.

Azt hittem, biztos azért, mert kicsit többet ittam előző este, mint máskor, de azóta is ugyanígy látok.

Arra nem emlékszem, hogy 2 sört ittam e vagy 2 felest.

Attól félek, 2 olcsó feles vodkát ittam, amiben lehet, hogy talán valamennyi metil alkohol is volt.

Vagy attól meg is vakultam volna?

Mitől lehet ez?

2015. márc. 12. 14:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha elmennel szemészetre es nem itt kerdezoskodnel?!
2015. márc. 12. 14:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Azonnal irány a szemészetre!!

A kis mennyiségű metil-alkohol okozhat látásromlást, nem feltétlenül csak vakságot.

De ha szerencséd van, egyszerűen csak begyulladt a szemed.

2015. márc. 12. 14:51
 3/3 anonim ***** válasza:
53%
Ez lehet nagyon komoly dolog is.Pont ma olvastam erről,mert nekem is hasonló "élményem" volt ma. Nagyobb a valószínűsége,hogy csak egy átmeneti,piti kis probléma,de mindenképp megéri kivizsgáltatni.Minimum egy háziorvoshoz menj el!
2015. márc. 12. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!