Hogyan kenjem be a kenőccsel a szemem?
Figyelt kérdés
Nos, be van duzzadva a felső szemhéjam, vörös is. Felírt az orvos valami kenőcsöt, elolvastam az útmutatót, mert fogalmam sem volt hogy hogyan kenejm be vele a felső szemhéjam. Megnéztem az ábrát és az volt az ábrán, hogy az illető az alsó szemhéját elhúzta és oda csöppentett. Nekem is oda kéne? de nkema felső szemhéjam van bedagadva.2015. márc. 12. 10:02
1/3 anonim válasza:
Ha a tájékoztatóban az van, hogy alulra, akkor oda cseppentsd, aztán majd valószínűleg ahogy pislogsz fölhordja a felső szemhéjad alá is.
És figyelj arra, hogy tiszta legyen a kezed, utána is mosd meg, és ne érjen hozzá a tubus a szemedhez, nehogy visszafertőződjön, ha ez fertőzés.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen gyors válaszod! :)
2015. márc. 12. 10:15
3/3 anonim válasza:
Lehúzod az alsó szemhéjad, és a külső szemzugba cseppentsd, mert ha az orrod felől cseppented akkor azt kikönnyezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!