Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » -10 dioptrián felüliek!...

-10 dioptrián felüliek! Megműttetnétek a szemeteket?

Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 08:16
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
2 hétig baromira fáj utána.
2010. febr. 14. 08:35
 2/7 anonim ***** válasza:
nem, az új módszerrel már nem fáj, csak 1 napig kellemetlen. nekem -4 és folyamatosan romlik. apum a 3-t megműttette, így én is azonnal megcsináltatom, ahogy betöltöm a 20at. több ismerősömtől is csak jót hallottam.
2010. febr. 14. 09:16
 3/7 anonim válasza:
56%
Ismerősömnek 4es volt a szeme, megcsináltatta, jobban lát mint én... úgy, hogy nekem elméletileg tökéletes a szemem... Csak jót hallottam eddig a lézeres szemműtétekről! Egy hónapig utána csepegtetni kell a vissza-szarusodás ellen egy szemcseppel. Amúgy meg a "műtét" kb 2x 10 mp-ig tart, és 2-3 napig rossz csak utána a szemed általános állapota.
2010. febr. 14. 12:19
 4/7 anonim válasza:

Ismerősömnek is volt műtétje,ő is csak jót mond rólla.Viszont bennem felmerült egy kis óvatosságra intő kérdés: eltelt már az az idő mikorra kiforja magát a műtétek hosszútávú sikerressége?

Mármint pl.szívátültetésnél is elkell telnie időnek,h. lássuk bevált-e.Na jó ez pont nem hosszútávú példa volt.:)

2010. febr. 17. 02:11
 5/7 anonim válasza:
nekem még 2es alatt van a szemem. de én szeretném majd megműttetni, most is kontkatlencsém van, és nagyon szeretem... 15 (L)
2010. febr. 19. 12:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Van egy ismerosom aki a szemeszeten dolgozik.

O is a hosszu tavu problemakrol beszel,az oregkoriakrol.

Azt mondta a szem egy ideig gyengul az egeszseges embereknel,de egy ido utan stagnal,majd oreg korban egy kicsit javul.

Namarmost ha lezerrel kezelik ki tudja oregkorodra tudnak-e majd megfelelo szemuveget kesziteni,ha arra kerul sor.

Mert a "teljes" szemnek egyszeru lencset csinaltatnak akkor,de mi van ilyenkor,ha lezerrel a felszinet atformaljak??

2010. febr. 19. 17:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Az enyém +10-es.

Elmentem a Tömő utcai szemklinikára, ott azt mondták, nem javasolt a műtét.

Igaz, neked lézeres kellene, nekem pedig műlencse beültetés.

Azért azt javaslom, kérj te is egy időpontot aklinikára, mert ott meg tudják mondani, hogy mennyire kockázatos a műtét, és azt is, hogy mennyit lehet javítani a látásodon.

Az egy napos klinikákat felejtsd el, ha tanácsolhatom.

Egy ismerősöm egy ilyen helyen műtette mega lábát, és a műtét után, még rosszabb lett, mint előtte, pedig rutinműtétet végeztek nála.

2010. febr. 21. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!