Szégyellem a szemeim, mit tegyek?
Mióta bioszon tanultunk a mutációkról, azóta megváltozott az életem, vagy legalábbis a megítésésem. Az osztálytársaim a "Sátán lánya" gúnyos jelzővel illetnek, én pedig sírni tudnék mikor tükörbe nézek... Az egyik szemem kék, a másik zöld és nagyon látszik :(
Akkor ezt szégyellnem kell? Mutáns vagyok? Rejtsem el kontaklencsével vagy mit tegyek?
Ha mar tanultatok a mutaciokrol, tudod, hogy mindenki mutans.
Ne szegyelld! Nem tehetsz rola. Hogyan is tehetnel??
Eleg szanalmas, hogy az osztalytarsaid ennyire eretlenek....
ne szégyelld, ha nem foglalkozol vele, az osztálytársaid is találnak majd más témát, amivel foglalkozhatnak.
nagyon különleges a szemed, még fog tetszeni valakinek :)
Dehogy szégyelld,szerintem pont,hogy különleges:)
Nekem nagyon tetszik és őszintén szólva sajnálom,hogy nekem nem ilyen:D
sátán lánya? :D
basszus használd ki és csinálj valamit amitől betojnak :D
Sátán lánya? Örülj ha ilyen szép jelzőt kaptál. :D
A felemás szem pedig a legszebb, mert különleges.
Szerintem aranyos vagy :) ^^
Érdekes lehet!
Nem kell szégyellned, az osztálytársaid éretlenek. A lényeg az, hogy te el tudd fogadni magad, nem ciki. Sőt, már van is valami, ami egyedivé tesz téged! :)
Sőt, nagyon szép tud lenni. Egyik netes oldalon láttam, hogy emberkék anonim módon felvállalták a rendellenességeiket, többek között a szemszínnel kapcsolatosakat is, az esetek 90%-ában olyan reakciókat kaptak rá, hogy milyen menő, meg "nekem is ilyen kell"... :D Híres emberek között is akad, akinek más színűek a szemei, és látszik, kapásból most egy színésznő jut eszembe, Jane Seymour, ha gondolod, keress rá, tökéletes példa, hogy a heterokómia nem csúnyít meg senkit... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!