Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Szégyellem a szemeim, mit tegyek?

Szégyellem a szemeim, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mióta bioszon tanultunk a mutációkról, azóta megváltozott az életem, vagy legalábbis a megítésésem. Az osztálytársaim a "Sátán lánya" gúnyos jelzővel illetnek, én pedig sírni tudnék mikor tükörbe nézek... Az egyik szemem kék, a másik zöld és nagyon látszik :(

Akkor ezt szégyellnem kell? Mutáns vagyok? Rejtsem el kontaklencsével vagy mit tegyek?

2015. febr. 19. 19:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha mar tanultatok a mutaciokrol, tudod, hogy mindenki mutans.

Ne szegyelld! Nem tehetsz rola. Hogyan is tehetnel??

Eleg szanalmas, hogy az osztalytarsaid ennyire eretlenek....

2015. febr. 19. 19:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

ne szégyelld, ha nem foglalkozol vele, az osztálytársaid is találnak majd más témát, amivel foglalkozhatnak.

nagyon különleges a szemed, még fog tetszeni valakinek :)

2015. febr. 19. 20:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy szégyelld,szerintem pont,hogy különleges:)

Nekem nagyon tetszik és őszintén szólva sajnálom,hogy nekem nem ilyen:D

2015. febr. 19. 20:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

sátán lánya? :D

basszus használd ki és csinálj valamit amitől betojnak :D

2015. febr. 19. 21:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Sátán lánya? Örülj ha ilyen szép jelzőt kaptál. :D

A felemás szem pedig a legszebb, mert különleges.

2015. febr. 19. 22:14
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves szavakat, nagyon jól estek a sok negatív tapasztalat után. Nem is gondoltam, higy ez tetszet valakinek :)
2015. febr. 20. 12:27
 7/10 anonim válasza:

Szerintem aranyos vagy :) ^^

Érdekes lehet!

2015. febr. 22. 19:37
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem kell szégyellned, az osztálytársaid éretlenek. A lényeg az, hogy te el tudd fogadni magad, nem ciki. Sőt, már van is valami, ami egyedivé tesz téged! :)

Sőt, nagyon szép tud lenni. Egyik netes oldalon láttam, hogy emberkék anonim módon felvállalták a rendellenességeiket, többek között a szemszínnel kapcsolatosakat is, az esetek 90%-ában olyan reakciókat kaptak rá, hogy milyen menő, meg "nekem is ilyen kell"... :D Híres emberek között is akad, akinek más színűek a szemei, és látszik, kapásból most egy színésznő jut eszembe, Jane Seymour, ha gondolod, keress rá, tökéletes példa, hogy a heterokómia nem csúnyít meg senkit... :)

2015. febr. 22. 23:07
 9/10 anonim válasza:
Nekem az egyik szemem kékes a másik meg zöldes. De eddig mindenkinek tetszett. Az emberek különlegesen szépnek tartják. :) Ne szégyelld!! Különlegesek vagyunk!! :D
2015. júl. 11. 17:31
 10/10 Nuray válasza:
nekem centrális heterokrómiám van, ne szégyelld sőt legyél büszke. ilyen nem mindenkinek van :)
2017. jún. 28. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!