Ez mitől lehet? Remélem, hogy nem betegség.
Figyelt kérdés
Kicsit utánaolvastam,hogy tudjam hogy hogyan is magyarázzam el,mert nem tudni a nevét(legalábbis én nem tudom a nevét).
Latin neve: Medial canthus
A szem és az orr közés eső kis valami,nagyon ritkán(hangsúlyzom nagyon ritkán),csak nekiáll és viszket,kissé idegesítő,de nem tudom miért van.Nem tart soká,de muszáj megvakarjam.
A látásommal hál'Istennek nincs probléma,soha nem is volt,így kétlem hogy szemüveg kellene,távolra is,közelre is tökéletesen látok.
Szerintetek mi lehet?Páran biztos azt írjátok majd hogy menjek szemészhez,ennyiért biztos nem fogok elmenni,inkább olyanok írjanak,akik tapasztaltak hasonlót.
Köszönöm.
2015. febr. 17. 19:34
1/3 A kérdező kommentje:
Tehát mondom,nem a látásommal van a baj,tulajdonképpen semmivel,csak ez,hogy ritkán viszket.
2015. febr. 17. 19:35
2/3 anonim 

válasza:

Ilyen irritációk előfordulhatnak a szemmel sok mindentől. Főleg ha nagyon ritka, akkor valami relatíve ártalmatlan dolog lehet a háttérben, pl a szem kiszáradása, szemfáradtság, pici belekerült szennyeződés, szempillák összekuszálódása, de nekem pl attól is viszket, ha valamilyen gőzt belélegeztem. Szóval ez sok minden lehet. Nekem viszonylag gyakran viszket, kontaktlencsém van, így kb ezer oka lehet, nem is zavartatom magam. Te se tedd.
3/3 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm. ;)
2015. febr. 18. 00:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!