Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » 2 éves kisfiamnak jégárpája...

2 éves kisfiamnak jégárpája van! Volt már más kisgyereknél is? Mit csináltak vele?

Figyelt kérdés

Akiknek már volt leírná hogy a kenőcsökkel elmúlt -e vagy műtét volt?

Nekünk 1,5 hete jött ki egyből mentem a gyerekorvoshoz. Tőle kaptuk a Tobrex kenőcsöt amit este kellet a szemébe tennem és ugyan ez szemcseppbe amit napi 3x 1 csepp. 5 napig. Ez segített is elmult majd másnap kijött a mik szemén. ugyan ez a folyamat majd ismét elmult az a szemén is.

Tegnapi nap ismét kijött az első szemén igy ma szemészetre mentem vele.

Ott kaptunk Toborex kenőcsöt amit este kell szintén a szemébe tennem , napközben meg 3x a szemhéját bekenni.

Meg este megprobálni dunsztos kötést ami vagy sikerül h ne szedje le vagy nem. de igyekszem...

szóval azt mondták a szemészeten ha ez 1 hét max 10 napon belül nem tünik el akkor műtét . :(

És nagyon nem szeretném.

Valakinél volt h elmúlt a kenőcstől?

Köszönöm a válaszokat!

2015. febr. 16. 16:27
 1/5 anonim válasza:
Ugyanez a bajom, es en is ezt a kremet hasznalom. Ma van ket napja hogy hasznalom de nem vettem eszre h hasznalt volna eddig, biztos ido kell. Viszont reggel langyos vizzel borogattam amitol mintha kisebb lett volna:) Es nallatok hogy hasznal a kenocs?
2015. febr. 20. 11:47
 2/5 A kérdező kommentje:

szia. nekünk tegnap volt az 5. nap hogy bekentem és mára elmult úgy tűnik teljesen. Most izgulok hogy ne jöjjön vissza igy hogy nem kenem már .

Kitartás nektek is!

2015. febr. 21. 08:41
 3/5 anonim válasza:
negyedik napba vagyok és már nekem is kezd majdnem teljesen elmúlni!:) remélem egyikünknek sem jön vissza! :)
2015. febr. 22. 11:01
 4/5 A kérdező kommentje:
szia. tegnap meg ma már nem kentem. Eddig (kopp-kopp) jó a szeme. :)
2015. febr. 22. 21:44
 5/5 anonim válasza:
Sziiiaaa:) mar en is csak estenkent kenem, es jooa szemem:) orulokh bevalt nektek is:) maradjon is igy!!
2015. febr. 24. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!