2 éves kisfiamnak jégárpája van! Volt már más kisgyereknél is? Mit csináltak vele?
Akiknek már volt leírná hogy a kenőcsökkel elmúlt -e vagy műtét volt?
Nekünk 1,5 hete jött ki egyből mentem a gyerekorvoshoz. Tőle kaptuk a Tobrex kenőcsöt amit este kellet a szemébe tennem és ugyan ez szemcseppbe amit napi 3x 1 csepp. 5 napig. Ez segített is elmult majd másnap kijött a mik szemén. ugyan ez a folyamat majd ismét elmult az a szemén is.
Tegnapi nap ismét kijött az első szemén igy ma szemészetre mentem vele.
Ott kaptunk Toborex kenőcsöt amit este kell szintén a szemébe tennem , napközben meg 3x a szemhéját bekenni.
Meg este megprobálni dunsztos kötést ami vagy sikerül h ne szedje le vagy nem. de igyekszem...
szóval azt mondták a szemészeten ha ez 1 hét max 10 napon belül nem tünik el akkor műtét . :(
És nagyon nem szeretném.
Valakinél volt h elmúlt a kenőcstől?
Köszönöm a válaszokat!
szia. nekünk tegnap volt az 5. nap hogy bekentem és mára elmult úgy tűnik teljesen. Most izgulok hogy ne jöjjön vissza igy hogy nem kenem már .
Kitartás nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!