Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ez mitől lehet?

Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Most másodszor fordult elő hogy egyszer csak szürkés lett egy kisebb folt a perifériás látásomon, és ott nem láttam semmit, aztán kb 10 perc múlva elmúlik.Egy kicsit olyan hangyás, és mindkét szememnél ugyan úgy van, hiába csukom be az egyiket. Ez miért van?

2015. febr. 15. 12:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom,ilyen nekem is volt életemben kb 3x.25 éves vagyok.Legutóbb kb 1 óráig tartott nagyon zavaró volt.Sötét folt volt mindkét szemem előtt és vibrált,ha becsuktam is ott volt.Gondolom a szemnyomáshoz is köze lehet,mert mikor eltűnt úgy áreztem mintha v
2015. febr. 18. 20:11
 2/2 anonim ***** válasza:
folyt: Mintha valami feloldódna a szemeben.Járok szemészetre,dioptriás a szemem,kontaktlencsét hordok,de nincs baj ezen kívül a vizsgálatokon soha.
2015. febr. 18. 20:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!