Tudnátok segíteni minél több hiteles információt gyűjteni a colobomásről, magyar nyelven?
Tudom, ez egy ritka betegség és nem találok információt róla magyar nyelven, fordítólal meg macerás kiszűrni a hiteles információkat. De, szeretnék minél több hiteles információt kapni róla. Iris coloboma tudom, hogy gyakoribb, de a szem belselyében terjedő fajtáról alig tudok valamit. (Retina, látóideg, érhártya, macula... szivárványhártya érdekelne.) Mennyire ritka, nagyjából mennyi beteget érinthet, mik lehetnek a társ betegségek, vagy kapcsolódó betegségek, mire lehet számítani? Azt tudom, hogy a coloboma elhelyezkedésétől, méretétől függ, de...
És ha esetleg van itt ilyen beteg/szülő/családtag/szakértő, szívesen felvenném vele a kapcsolatot facebookon. – Magyar Kolobómások Közössége oldalon (és csoportban).

"Valószínűsítem, hogy erre még nincs „betanítva" biztosra."
De. Azt tudja, hogyha jó prompt-ot adsz meg akkor az alapján keres bárhol.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!