Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Tudnátok segíteni minél több...

Tudnátok segíteni minél több hiteles információt gyűjteni a colobomásről, magyar nyelven?

Figyelt kérdés

Tudom, ez egy ritka betegség és nem találok információt róla magyar nyelven, fordítólal meg macerás kiszűrni a hiteles információkat. De, szeretnék minél több hiteles információt kapni róla. Iris coloboma tudom, hogy gyakoribb, de a szem belselyében terjedő fajtáról alig tudok valamit. (Retina, látóideg, érhártya, macula... szivárványhártya érdekelne.) Mennyire ritka, nagyjából mennyi beteget érinthet, mik lehetnek a társ betegségek, vagy kapcsolódó betegségek, mire lehet számítani? Azt tudom, hogy a coloboma elhelyezkedésétől, méretétől függ, de...

És ha esetleg van itt ilyen beteg/szülő/családtag/szakértő, szívesen felvenném vele a kapcsolatot facebookon. – Magyar Kolobómások Közössége oldalon (és csoportban).

tegnapelőtt 20:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Chat gpt
tegnapelőtt 20:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Első, ezzel az a baj megint, hogy nem tudom mit hihetek el neki, tekintve, hogy kevés információ van róla, ritka jellege miatt. Valószínűsítem, hogy erre még nincs „betanítva" biztosra.
tegnapelőtt 21:29
 3/6 anonim ***** válasza:
43%
Megkéred, hogy csak hiteles orvosi forrásokból dolgozzon és linkelje a forrásr
tegnap 01:05
 4/6 anonim ***** válasza:
#2 AI megtalálja, mert az USA-tól kezdve egészen Japán orvosi tudományos anyagokban is keres, amit Te nem találnál meg. :) Lehet magyar nyelven nincs róla forrásod, de kínai tudományos lapokban vagy akár oroszban lehet.
ma 00:23
 5/6 anonim ***** válasza:
60%

"Valószínűsítem, hogy erre még nincs „betanítva" biztosra."

De. Azt tudja, hogyha jó prompt-ot adsz meg akkor az alapján keres bárhol.

ma 00:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Csak szánj rá pénzt, mert az ingyenes verzió nem lesz elegendő. Elő kell fizetned a jobb verzióra.
ma 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!