Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ez egy hulye kerdes lesz, de...

Ez egy hulye kerdes lesz, de valahogy lehet csalni a szemvizsgalaton?

Figyelt kérdés
marmint altalaba ilyen tablan szoktak csinalni,az meg ugyanaz mindig nem?:D

2015. febr. 12. 16:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet csalni. Amit ember készített, azt egy másik ember felül tudja múlni. De nem érdemes. Mi lenne a célod a csalással? Ha rövidlátó vagy tompalátó vagy, az korrigálható. Ha színtévesztő, az életed végéig nem változik, ebben az esetben pár foglalkozást nem választhatsz. Elárulod, miért kellene csalni?
2015. febr. 12. 16:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát igazából elkezdett romlani a szemem es szerintem nem artana egy szemuveg vagy valami de anyaek mindig mondjak h jajj igy vigyazz a szemedre ugy vigyazz nehogy szemuveges legyel stb es emiatt nem szeretnek nekik szolni h rosszabbodik,csak a suliba meg szemvizsgalat lesz es ezert:S
2015. febr. 12. 17:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Na, ez így nagy baromság. Ha valóban romlik a szemed, ne anyukádék véleményén rugózz, hanem a szemeddel foglalkozz. Csináltass szemüveget, vagy műttesd meg. Ne akkor kezdj el kapkodni, amikor leromlott a bizonyítványod, mert nem tudsz úgy koncentrálni, nem látsz el a tábláig, stb.
2015. febr. 12. 17:16
 4/5 skorps válasza:
Egyetértek az elöttem vélekedővel. Én most tapasztalom hogy gyerekkoromban csaltam a szemgyakorlatokkal, és gyakorlatilag hiába tanultam, nem lehetek művezető. Bár nekem az egyik szemem tompalátó. De azonnal szólj a szemed miatt, mert késő lesz.
2015. febr. 12. 17:41
 5/5 anonim ***** válasza:
A szüleid buták, már ne is haragudj. Jobban szeretnék, ha idővel megvakulnál, "csak nehogy szemüveges legyél"? A látással nem szórakozunk. Senki sem választja, hogy rossz legyen a szeme, ez nem vigyázás kérdése. Lehet csalni a vizsgálaton, de nem érdemes. Ha kell, az iskolaorvos is felhívhatja a szüleidet, hogy elmagyarázza nekik.
2015. febr. 12. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!