Hónapról hónapra rosszabbul látok közelre nincs gond távolra látok rosszabbul valahogy javítható a látás?
Figyelt kérdés
Nem akarok szemüveges lenni , de még nem voltam szemésznél .2014. máj. 26. 17:03
1/5 anonim válasza:
hát, akkor ideje menni... gyors látásromlást általában valami komolyabb probléma szokta okozni, pl hályog, vérellátási probléma, stb...
2/5 anonim válasza:
Nézesd meg szemésszel, súlyos oka is lehet, ha rohamosan romlik a látásod, minél előbb mész, annál jobb.
3/5 anonim válasza:
Jó lenne szemészhez menni! Nálam így kezdődött a szürkehályog!
4/5 anonim válasza:
mindenképp szemész! nem játék a lâtás! én is szemüveges vagyok, nem szabad halogatni ezt! menj magán úton ha megengedheted magadnak, hogy időben legyél kezelve!
egyéb műtéttel javítható, csak zsebbe nyúlós eljárás.
ha nem akarsz szemüveget ott a kontaktlencse
5/5 anonim válasza:
Muszáj szemészhez menned, vércukrod rendben van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!