Lehet belőle baj ha így hordom a szemüvegem?
Sziasztok. -1-es szemüvegem van már kb. 5-6 éve, az orvosok azt mondták mindig rajtam kell lennie, a napokban úgy gondoltam, hogy jó lenne megszabadulni a szemüvegtől ezért elkezdem tornáztatni a szemem. Azt olvastam, hogy a szemüveg állandó viselése nagyon "elkényelmesíti" a szemeket, ezért arra gondoltam, hogy csak akkor hordanám amikor gép előtt ülök, vagy ki kell mennem az utcára (pl. boltba, szemetet levinni stb. amíg meg nem erősödik a szemem) Tehát a többi itthoni tevékenységemnél (főzés, takarítás stb.) nem lenne rajtam a szemüvegem. Szerintetek ezzel a módszerrel és a tornáztatással visszaszerezhetem a régi látásomat?
Előre is köszönöm a válaszokat!:)
A rövidlátás okától függ. Ha az izmaid ellustulása okozza, talán igen. De többségében az oka a szemgolyó megnyúlása, amit semmiféle torna nem tud meggyógyítani.
Azért ártani sem fog szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!