Benne van egy szempilla a szememben, de nem tudom kiszedni. Kijön magától, vagy lehet baj belőle?
Próbálgattam mindent, de semmi, viszont érzem, hogy valahol felül a külső csücske felé szúr. Majd még próbálkozom.
És amúgy az lehetséges, hogy mondjuk hónapok óta benne van, de nem tűnt fel? Csak mert már elég régóta sokkal érzékenyebb a bal szemem, mint a jobb és néha szúrt is, de nem találtam semmit benne.
Szia!
Nyugodj meg,nekem is volt már ilyen....
Tudom,milyen rossz.
Nekem sem jött ki sokáig,de pislogtam sokat és akkor már kijött.:)
Úgyhogy neked is ki fog jönni.:)
Ha esetleg holnap is érzel valamit,vagy sokáig nem jön ki,akkor már érdemes lenne orvoshoz fordulni,ő ki tudja szedni.
Műkönnyet, vizet, mindent próbáltam.
Orvoshoz heteket kell várni :(
Nem látok benne semmit, de mintha érezném. Na, majd meglátom, hátha kijön vagy elmúlik.
Köszönöm a tanácsokat!
A szemed mindent kidob amikor alszol.
Volt olyan akinek egy kontaktlencse elszakadt, és egy fél lencse maradt a szemében. Az is kijött neki reggelre. Látom pár napos már a kérdés úgyhogy biztos kijött. De máskor ne parázz, és ne piszkáld ha belemegy valami. Simán kijön másnap reggelre legkésőbb. Ha azt akarod hogy hamar kijöjjön akkor pislogj, és könnyezz, de ne piszkáld semmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!