Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Acuvue 2 lencsét milyen...

Acuvue 2 lencsét milyen modernebb, újabb lencsére lehetne cserélni?

Figyelt kérdés
Konzultálok szemorvossal is, csak előtte tájékozódnék. Az én görbületemmel (8,7) csak az Acuvue Advance-t találtam. Ez jobb fajta, mint az Acuvue 2? Az Air Optix nem vált be, pedig csak 0,1 az eltérés görbületben (8,6). Mit ajánlanátok?

2015. jan. 8. 12:43
 1/3 A kérdező kommentje:
Mint már említettem az Acuvue Advance With Hydraclear-t nézegettem, illetve az Acuvue Oasys With Hydraclear Plus és még a CooperVision Biofinity-t, bár az utóbbi kettő nem kapható 8,7-es görbülettel.
2015. jan. 8. 13:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Az Advance és az Oasys is magasabb az oxigénáteresztése, mint a Acuvue 2-nek, korszerűbb lencsék. Az, hogy az utóbbi nincs 8,7 görbületben, nem baj, mert mielőbb típust vált valaki, ki kell próbálni szakember segítségével, hogy jól illeszkedik-e a lencse, ill. kényelmes. Ez mind nagyon fontos a szem egészsége és a hosszútávú viselés szempontjából.
2015. jan. 9. 08:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Én Advance-re gondoltam, mert abból gyártanak azonos (8,7-es) görbületűt, de mindenképp egyeztetek az orvosommal.
2015. jan. 10. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!