Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Romolni fog a szemem?

Romolni fog a szemem?

Figyelt kérdés
11 éves koromban vettünk szemüveget, mert a jobb -1.25 a bal- 1 volt. Csak akkor hordtam/hordom amikor nem láttam a tv-t, suliban a táblát, de szünetekben levettem. Nem tudom, hogy mostmár mindig kellene-e hordanom, mert úgy érzem romlott. most 12 vagyok. Nemsokára elmegyünk a szemészetbe, de kb. háromnegyed éve aztmondták elég akkor hordanom, ha nem látok. most horgyam vagy ne?

2014. dec. 29. 21:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Hordjad, és nézegesd vele a nyelvtan tankönyvedet...
2015. jan. 1. 17:40
 2/3 Arlene0721 válasza:
Én hat éves korom óta szemüveges vagyok. Amikor megkaptam, sose hordtam, mert ugye hát milyen egy gyerek, cikinek tartja a "pápaszemet". Így hát most a negyedik szemüvegem van, ami már jóval erősebb, mivel az előző hármat nem igazán voltam hajlandó hordani. Most 16 vagyok, és már szemüveg nélkül élni se tudok, mert annyira zavar, hogy nem látok jól. Hordjad mindig, mert rettenetesen elromlik a szemed. Én állandóan hordom, és nagyon jó érzés, hogy "látok".
2015. jan. 5. 18:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem 3 éves korom óta szemüvegem van. És takarni is kell, azt nem voltam hajlandó 1,5 évig, ahogy most se és romlott.
2015. jan. 5. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!