Konnycsatornae elzarodas mit csinalyk? Ki tud valami jo megoldast?
Figyelt kérdés
kislanyomnak harom honapos kora ota konnyezik a szeme. es itt nalunk horvatorszagba nem mossak at csak egy eves kor utan en mar mindent kiprobaltam de semmi nem hasznal. aki tud segitsen
most egy eves mult csak az altatas maradt es hogy ugy mossak at de nagyon szeretnem ezt elkerulni.mar probalkoztam szemvidito fuvel de csak rosszabb lett nem tudom mar mitevo legyek
2014. dec. 9. 13:33
1/5 anonim válasza:
Ha te magad nem vagy szemész ezt akkor inkább bízd az orvosokra, a szem nagyon érzékeny szerv nem lehet csak úgy minden kenceficével kezelgetni, másfelől meg mint írod, csak rosszabb lett a házi praktikák után.
3/5 A kérdező kommentje:
most mar belatom en is hogy ez maradt nincs mas csak az altatastol nagyon felek kinoni nem fogja mert mar ennek is utanna neztem koszi hogy irtal
2014. dec. 9. 14:07
4/5 anonim válasza:
Amivel biztos nem okozol kárt:
A belső szemzugot masszírozd körkörösen, mindig a könnycsatorna "kijárat" felé.
Szépen finoman, de egy kis nyomást alkalmazva.
5/5 A kérdező kommentje:
igen ezt csinalom mar tobb mint egy eve. de azert koszi
2014. dec. 9. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!