Van valaki aki élt a Kaáli-ba azzal a lehetőséggel hogy ha fizet 95 ezret akkor nem kell várnia fél évet? Ezt egy összegbe kell kifizetni vagy ez a vizsgáltok-hormonszint mérések stb ára?
Figyelt kérdés
én válaltam hogy kifizetem mivel csak 2014 decemberébe lett volna idöpontunk....és az még messe van2014. máj. 21. 12:16
1/12 anonim válasza:
Szia!A hormonvizsgálatok ára nincs benne. Legalábbis azok, melyeket az elindulás előtt el kell végeztetni. Azt célszerű a nőgyógyászoddal feliratni, s a kórházban ingyen megcsinálják. A 95 ezret a visszaültetés napján egy összegben kell kifizetni. Ez tartalmazza a lombik alatti uh-kat, vérvételeket.
2/12 anonim válasza:
Jól írta az első! Nekünk is így volt februárban! Sok sikert! :)
3/12 A kérdező kommentje:
köszi:-) már tul vagyunk a vizsgálatokon hétfön megyünk megbeszélésre s remélem indulunk is:-) nagyon izgulok de pozitivan állok hozzá :-) és ti most hol tartatok ?2 válaszado ?
2014. máj. 22. 20:42
4/12 anonim válasza:
Tényleg csak pozitívan lehet hozzáállni!!! Nekem ez volt a 2. Az elsőnél kételkedtem, féltem... Most a másodiknál megfogadtam, hogy csak optimistán állok hozzá, nem aggodalmaskodok, hanem hiszek a sikerben!S úgy néz ki ez most sikerült!!!Sok kitartást, sikert és legfőképp optimista hozzáállást kívánok Neked!!!
Ja, egyébként az első hozzászóló voltam.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi elsö:-) probalok pozitiv lenni ,néha nehéz ,,,,,pedig még csak az elején vagyunk.....na/meg az emberek hogy hisz már van egy gyerekem (spontán sikerült ) miért vágunk bele a lombikba: ( de hát ha/egyszer csak/igy lehet akkor igy/lesz :-)
2014. máj. 23. 13:25
6/12 anonim válasza:
Az ilyen embereknek ne számolj be a dolgaidról!Tudom tapasztalatból, hogy nehéz mindig pozitív lenni. De össze kell szednie magát az embernek... Meg lesz az eredménye!!!!
7/12 anonim válasza:
Sajnos a februári nem sikerült, de most a nyáron megyünk újra! Nagyon sok kitartás, erő és pozitív hozzáállás kell hozzá...de biztos vagyok benne, hogy most sikerülni fog! :) Nektek is ezt kívánom!:)
Melyik dokihoz jársz?
9/12 A kérdező kommentje:
Köszi :-) én tapolcára járok a Török dr hoz .szoritok nektek!!!!!!! eddig ugy néz ki minden eredmény jó csak ép zárt mindkét petevezeték .én nagyon bizom a sikerbe mert egy esélyünk van (csak eegyre van/pénzünk hitel minimálbér stb ) ti hova jártok .? tényleg sok mellék hatása van a hormoninjekcioknak?
2014. máj. 23. 21:25
10/12 anonim válasza:
Mi Pestre a Krizsa doktorhoz. Én nem tapasztaltam semmi mellékhatást, talán annyi, hogy néha kicsit szédültem, de nem vészes! A vége felé eléggé feszült a hasam és puffadtam, de ez enyhe kellemetlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!