-10, -10,5 dioptriás a szemem. Jár valami kedvezmény vagy ingyenes szemműtét? 45-50 ezer forintba kerül egy szemüveg.25/L
Ilyen erős szemromlásra nem vállalnak szemműtétet, csak olyan feltételekkel, amik nem érik meg, illetve riasztóak (max néhány dioptria javulást ígérnek, stb). Kedvezmény nincs, sőt a nagyobb kockázat miatt azt se tartom kizártnak, hogy drágább.
A sszemüveg meg mindenkinek 45-50ezer, sőt nekem a legutóbbi 100 volt. Üdv a klubban.
Első vagyok - online kalkulációt végezhetsz pár szemműtétet ajánló oldalon, meg kell adnod a korod, dioptriád, stb, és kikalkulálja, hogy kb hogy néz ki majd az a szerződés, amit eléd tolnak, benne a feltételekkel, vállalásokkal.
Szemüvegkérdésben meg csak azt tudom ajánlani, hogy vadássz akciókra, én egyszer készletsöprésben 17ezerért csináltattam szemüveget vékonyított lencsével, Avanglion kerettel, pedig én is 7 dioptriás vagyok...
Milyen szemüveg... teljesen normális, mezei... mondom, készletsöprés volt, a keretnek szinte nem volt ára annak ellenére, hogy Avanglion. A lencse vékonyított, felületkezelt. Most 5 éves és még mindig megvan, annyi, hogy csináltattam mellé egy másikat 2 éve, de mindkettőt rendszeresen hordom.
Ezért mondom, hogy az ilyen akciókat érdemes nézni. Márkás akciós kereteket neten is lehet csípni, és akkor abba tetetni lencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!