Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » -10, -10,5 dioptriás a szemem....

-10, -10,5 dioptriás a szemem. Jár valami kedvezmény vagy ingyenes szemműtét? 45-50 ezer forintba kerül egy szemüveg.25/L

Figyelt kérdés
2014. nov. 26. 07:48
 1/6 anonim ***** válasza:
51%

Ilyen erős szemromlásra nem vállalnak szemműtétet, csak olyan feltételekkel, amik nem érik meg, illetve riasztóak (max néhány dioptria javulást ígérnek, stb). Kedvezmény nincs, sőt a nagyobb kockázat miatt azt se tartom kizártnak, hogy drágább.

A sszemüveg meg mindenkinek 45-50ezer, sőt nekem a legutóbbi 100 volt. Üdv a klubban.

2014. nov. 26. 07:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Az nem baj, ha marad dioptria. Ma megyek orvoshoz és megkérdezem. Több helyen is megnézem, hogy mennyiért csinálnak szemüveget.
2014. nov. 26. 08:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok - online kalkulációt végezhetsz pár szemműtétet ajánló oldalon, meg kell adnod a korod, dioptriád, stb, és kikalkulálja, hogy kb hogy néz ki majd az a szerződés, amit eléd tolnak, benne a feltételekkel, vállalásokkal.

Szemüvegkérdésben meg csak azt tudom ajánlani, hogy vadássz akciókra, én egyszer készletsöprésben 17ezerért csináltattam szemüveget vékonyított lencsével, Avanglion kerettel, pedig én is 7 dioptriás vagyok...

2014. nov. 26. 08:07
 4/6 A kérdező kommentje:
El sem tudom képzelni, hogy milyen szemüveg lehet az ami -7 dioptriás és kerettel együtt 17 ezer. Az én keretem 7 éve volt ugyan ennyi plusz a lencse 24 ezer.
2014. nov. 26. 08:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Milyen szemüveg... teljesen normális, mezei... mondom, készletsöprés volt, a keretnek szinte nem volt ára annak ellenére, hogy Avanglion. A lencse vékonyított, felületkezelt. Most 5 éves és még mindig megvan, annyi, hogy csináltattam mellé egy másikat 2 éve, de mindkettőt rendszeresen hordom.

Ezért mondom, hogy az ilyen akciókat érdemes nézni. Márkás akciós kereteket neten is lehet csípni, és akkor abba tetetni lencsét.

2014. nov. 26. 18:19
 6/6 granat35 ***** válasza:
en erdelyi vagyok itten nalunk sincsen kedvezmeny a ilyen mutetekre nekem -11drioprias a szemuvegemamit ajanlani tudnak igen (lefaragnak)vagyis lecsokkentik a driopriat de kockazattal jar es a mutet ara kijon egy ket szemuveg aran a vekonyitott muanyag lencse igen driopria szerint draga az uveg olcsobb de uveg torik meg sulyos azert egy nagyobb driopria szerint a tavaly csinaltattam egy szemuveget es azt hordom a fizikai munkara most volt egy kedvezmeny hogy essilor lencset rendeltem es az optika egy draga jo es szep keretet adott valasztasi lehetoseggel a keretek kozott plusz napra sotetedjen meg munka dij es torlo rongyikakat meg takarito sprayt ja es egy kontakt lencset mert a fel szemembe terapias havonta cserelo kontakt lencset kell hordjak a tavaly ota a szem kulombseg vegett tehat nem olcso a szep es jo szemuveg nalunk sem de a mutet kockazatosabb a minusznal es draga
2014. dec. 1. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!