Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Hogyan lehet elérni hogy...

Hogyan lehet elérni hogy pirosabb legyen a szemem?

Figyelt kérdés
mármint ilyen eres amikor például sírunk. Ezt hogy tudnám megcsinálni?
2014. nov. 19. 14:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát sírjál
2014. nov. 19. 14:54
 2/6 HalandoVegtelen válasza:
hat ugye a cannabisnak ez kozismert melek hatasa de az elege torvenytelen, de ezt leszamitva csomo mindennel tudod irritalni a szemed, szesz, por, lak ..... de nem ertem miert akarsz ilyet nem tul egeszseges dolod, de te tudod.
2014. nov. 19. 15:00
 3/6 A kérdező kommentje:
igazából nem szeretném megcsinálni csak filmekben valahogy mindig elérik hogy sírás után olyan legyen mint ha több órát bömböltek volna :S
2014. nov. 19. 15:04
 4/6 HalandoVegtelen válasza:
jham :D, ok nyilvan kontaklencset hasznalnak, vagy nyilvan van vallami filmes tukjuk ami nincs karros hatasssal a szemre .
2014. nov. 19. 15:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Én amikor hajat mosok és belemegy a víz, mindig olyan a szemem. Fejjel lefele hajolva a kádba mosom a hajam, és sokszor belecsorog a víz. Nem mindig tudom letörölni, ezért minél tovább vizes, annál tovább piros a szemem. Órákig is.
2014. nov. 19. 15:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Dohányzol? Ha nem akkor szívj egy egy pár szálat egymás után. Ha még sosem cigiztél akkor piros lehet tőle a szemed.
2014. nov. 19. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!