Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mit csináljak egy vadiúj...

Mit csináljak egy vadiúj szemüveggel?

Figyelt kérdés
Kaptam egy távollátó szemüveget, amibe rossz lencsét raktak és nem is tetszik a keret. Ha valakinek van egy jó tippje, hogy mit csináljak vele, akkor az írjon! PLS
2014. okt. 27. 09:27
 1/10 anonim ***** válasza:
ha rossz lencsét raktak bele, akkor én simán visszavinném hogy cseréljék ki, hisz te nem ezt kérted.. a keretet nem értem... azt te magad választottad nem?
2014. okt. 27. 09:30
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem tetszik a keret? De hát nem te választottad? Ha a lencsét elrontották, vidd vissza és javítják.
2014. okt. 27. 09:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Hogy-hogy rossz a lencse? Nem lehet, hogy csak nem szoktál hozzá.
2014. okt. 27. 12:30
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem én választottam a keretet. Az egyik lencsét pedig ki se cserélték, a másik meg túl erős.
2014. okt. 27. 14:06
 5/10 anonim ***** válasza:
"az egyik lencsét ki se cserélték" - tehát egy meglévő keretbe (szemüvegbe) akartál más lencsét tetetni? - mert akkor megint csak adott a keret... komolyan nem értem, ha valaki szemüveget csináltat, akkor saját maga választhatja ki a keretet is... ha meg rossz lencsét tesznek be akkor ki kell, hogy cseréljék... vagy nélküled mentek el csináltatni szemüveget? egyre jobban nem értem ezt a kérdést :D
2014. okt. 27. 14:33
 6/10 A kérdező kommentje:
A lényeg, hogy mit kezdjek ezzel a szemüveggel? :D
2014. okt. 27. 16:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Vidd vissza....
2014. okt. 27. 16:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha mindkettővel bajod van, csináltass újat. Azt meg add el, vagy add oda rászorulónak, majd ő örül neki. Sokan hálásak lennének akármilyenért is, csak lássanak.
2014. okt. 28. 00:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Hogy örülne egy rászoruló egy szemüvegnek, amivel nem lát..
2014. okt. 28. 12:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Úgy értem. Ha a keret ép, kicserélteti a lencsét, és olcsóbban kijön vele mint ha keretet is meg kellene vennie. Ez kb 10 ezer ft különbség lehet. Ma már, akinek nem kell, oda kellene adnia mint hogy kidobja a kukába.
2015. jan. 13. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!