Szemüvegesek! Ti féltetek attól mielőtt megkaptátok a szemüvegeteket, hogy milyen lesz? Környezet mit szól hozzá, milyen érzés lesz? . Stb.
Én nagyon megbántam hogy szemüveget csináltattam, rengeteg pénzbe volt és annyira zavar hogy nem is veszem fel csak a monitor előtt. Így is nyomja az orrom és mindig piros tőle egy foltban, pedig nem szoros az a bigyója. Ja és rettenetesen nézek ki vele szerintem. Valahogy nem illik hozzám, pedig még ez volt a legelviselhetőbb keret a sok közül.
Én holnap megyek kontaktlencsét próbálni. Talán azzal szerencsésebb leszek. Sőt színeset veszek hogy még valami jó is legyen benne:)
Köszönöm a választ!
Én még nem tudom, kell-e szemüveg, mert nem mentem el dokihoz :S A héten talán kevesebbet fájt a szemem, de azért nem ártana megnézetni.
Írjatok még tapasztalatokat, élményeket légyszi!
én 10 évesen kaptam szemüveget azóta 3 darab volt..idén kaptam am 14 éves vagyok..
és nagyon sokfajta van..és engem inkább az érdekel/érdekelt h normálisan lássak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!