Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » A Systane szemcsepp helyettesí...

A Systane szemcsepp helyettesíthető más, olcsóbb múkönnyel?

Figyelt kérdés

Lézeres szemműtét után javasolják ,még több évig a csepegtetését....

Az orvos a Ciloxan-t, és a Flucont felírta, de ezt nem,gondolom vény nélkül kapható, de mivel műkönny, van belőle olcsóbb változat is...

2014. szept. 26. 10:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem anno ezt javasolta a szemész:

[link]

2014. szept. 26. 10:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!!!Gondolom, ez is arra a célra szolgál,csak nem mindegy mennyi az ára.Nem akarok a szemen spórolni, de ha van olcsóbb is ugyanolyan hatóanyaggal, miért a drágát vegyük...?
2014. szept. 26. 10:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem a Systane mellé javasolta a szemorvosom a Vidisic nevű szemkenőcsöt. ( cca 1050.-) Sztem jobban hat, mint a Systane. Szintén cseppenthető, kicsit sűrűbb, nagyon kevés kell belőle, és a hatása is tartósabb.
2014. szept. 26. 12:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok.Nekem nem is jött be a Systane.Szerintem egy túlárazott műkönny. Most Refresh-t használok egy jó ideje.
2014. szept. 26. 12:52
 5/6 A kérdező kommentje:

De nektek is lézeres szemműtét volt?

Marha drága volt, itt ebben a kisvárosban, a gyógyszertárban nem is volt, meg kellene rendelni,viszont az optikusnál volt 2600 ért az a kis üveg szemcsepp.

Gondolom, még sokáig kell alkalmazni, de később már jó lesz az olcsóbb fajta is talán...

2014. szept. 26. 13:07
 6/6 A kérdező kommentje:

3.as, a szemkenőcsöt hogy tudod cseppenteni, azt csak belenyomni lehet az alsó szemhéjba,nem?

utánanézek annak amit javasoltatok, Köszi, ment a zöld kéz mindenkinek.

2014. szept. 26. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!