Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Az Aloe Activatort jó az...

Dina0119 kérdése:

Az Aloe Activatort jó az allergiára is? Szemcsepp és gyógysze helyettesítőnek is?

Figyelt kérdés
Évek óta parlagfű allergiás vagyok,és valahogy elnéztük az időpontot így jelenleg nincs itthon semmilyen gyógyszerem az allergiám ellen.Időpontot meg csak 4-hét múlva kaptam a tüdőgondozóba.Addig meg fogok őrülni már most is fáj a szemem.De van itthon Aloe Activator.Ezt is használhatom rá?Kinek mi a tapasztalata?Hányszor kell csepegtetni?Mindenkinek iszonyatosan csíp?Ami nekem van az folyékony ezt gondolom nem ihatom meg,ez nem helyettesíti a gyógyszert?
2014. aug. 2. 05:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Sürgős esetben, vagy gyógyszert íratni, nem kell időpontot kérned. Akár a háziorvosod is kérhet sürgősséggel kivizsgálást.
2014. aug. 2. 09:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Nyugodtan csepegtetheted, ahányszor úgy érzed, hogy szükséges. Valóban nagyon csíp az Activator.Tartsd csukva a szemed, miután becseppentettél legalább 40 másodpercig, vagy még tovább.Belsőleg is használható nagyon sok mindenre, legalább a testsúlynak megfelelő cseppet érdemes belőle inni.A gyógyszer csak a tüneteket kezeli általában.Ebben a termékcsaládban van pár, ami sokat tud segíteni az allergiás problémákon.Sok ismerősöm már tünetmentes.Jobbuást!
2014. aug. 3. 00:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Kalcium pezsgőtablettát recept nélkül is tudsz venni, igaz, csak a tüneteket enyhíti.
2014. aug. 15. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!