Naponta hány óra gépezés, mobilozás az ideális?
Figyelt kérdés
2014. szept. 10. 20:00
2/3 A kérdező kommentje:
Megpróabálom :) naponta 1 órát mobilozok/pspzek,de ez sokszor több. Ilyenkor óránként 15 perc szünet. Gépezés napi átlag 2 óra.
2014. szept. 11. 06:37
3/3 anonim válasza:
nemtudom igazából én mikor suliba jártam kb napi 12 óra, msot hogy dolgozok sajnos csak 8 fér bele. de ha megjelenik valami új akkor az alvásból csökkentek kicsit és így megvan a 10-11 is. napi 8 órában dolgozok :D nehéz a kockák élete. ha ezt a sok órát fizetnék már milliomos lennék. de hát egy rohadt gyárban kell rohadnom havi 100ezerért. :( és igen én választottam ezt nem kötelező itt lennem de akkor éhen döglök :D a kockaságnak köszönhetően jó kapcsolataim nincsenek hogy feljeb jussak igy inkább kiélvezem amig tudom, kitudja mikor döglik be a VGA, és ilyen fizetés mellett nehéz venni ujra egy GTX980TI-it :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!