Szerintetek én reagálom túl, vagy tényleg bunkóság volt, amit az orvos csinált?

Keress másik dokit. Nem tudom mi a fenét akart, hogy jobban elmagyarázd.
Van pár ilyen bunkó okostojás, azt tudod tenni, hogy elkerülöd őket. Ha körzeti, akkor megpróbálsz nem abban az időben menni, amikor ő rendel.
Van nekem is pár doki a feketelistámon, pl. az egyik gyerekorvos aki helyettesíteni szokott néha. Na annál azt mondtam, hogy akkor se tudnék több kárt okozni, ha valami boszorkány ráolvasásokkal próbálnám a gyereket meggyógyítani én magam, miközben egy kakast áldozok fel az oltáron. De vele nem csak én vagyok így, láttam már anyukát aki azzal a lendülettel fordult ki az ajtón a gyerekkel ahogy bejött és meglátta, hogy ő van ott.

Én felálltam és leléptam volna, de gyorsan. Ez idegbeteg.
A szememben nem azt jelenti, hogy a szemgolyón belül... Ha egy muslica beleesik, arra is azt mondja mindenki, hogy a szemében...

Ilyenkor szépen kérdezd meg, hogy náluk hol van kifüggesztve, hogy az adott intézményben ki a betegjogi képviselő. Azután szépen keresd is meg a betegjogi képviselőt, és mondd el neki a panaszodat, valamint add át írásban, vetess fel róla egy jegyzőkönyvet. Követeld, hogy például kötelezzék az adott orvost dühkezelő terápiára, és említsd meg, hogy az esetről tájékoztatni fogod a közvéleményt is, például szakmai, fogyasztóvédelmi blogokon keresztül, valamint az orvosi kamara etikai bizottságát.
Egyébként nem árt, ha minden ilyen esetről van bizonyíték: az első jelre feltűnés nélkül indítsd el a telefonodon a diktafont.

szerintem amit láttál, erősebb fénynél láthattad, és ilyen kis vékony kukacka szerü lénynek látszó valamit láthattál.
ez természetes dolog. most hirtelen nem tudom mi a neve, de fényben uszni látja az ember a látótérben ezeket a kis pálcikaszerü valamiket.
semmi komoly.
nemrég olvastam ilyesmiről több most nem jut eszembe, de semmi para.
Édesanyámmal az orr-fül-gégész volt ilyen mocsok bunkó!!!
mindenki utálja. katonaorvos volt.
azért nem kell mindenkivel ugatva beszélni(((
Köszönöm a válaszokat :)
Azt nem értem, hogy ilyen emberek minek mennek orvosnak? -.- Amúgy ezek után nem hiszem, hogy hozzá fogok járni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!