Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Szerintetek én reagálom túl,...

Szerintetek én reagálom túl, vagy tényleg bunkóság volt, amit az orvos csinált?

Figyelt kérdés
Ma voltunk szemészeten és az orvos kérdezte, hogy van-e valami panaszom, én meg mondtam, hogy ilyen kis átlátszó, kicsit a zseléhez hasonló állagú váladék van a szememben. Erre a nő elkezdett velem ORDIBÁLNI, hogy mondjam már el normálisan, mi bajom van, mert ha azt mondom, hogy a szememBEN, akkor az azt jelenti, hogy a szemgolyómon belül. Ezután így elkezdett kioktatni és felsorolta nekem a szemgolyó részeit és utána kb 8-szor próbáltam elmondani neki, hogy ilyen váladék van a szememben, de minden egyes szavamba belekötött és ordibált velem mindenért, hogy miért nem mondom el normálisan, mi bajom van, de basszus hogy mondjam el annál érthetőbben, hogy átlátszó, zselészerű váladék van a szememben??? Elég kellemetlen volt és nehéz volt megállnom ,hogy ne mondjam meg neki, hogy ha menstruál, ne rajtam vezesse le a kínjait -.- Miért kell ilyen bunkónak lenni? Fura, hogy rajta kívül mindenki értette, mi a bajom, csak ő nem -.- Ja meg azt is bírtam, hogy megjegyeztem neki, hogy szokott viszketni a szemem, erre elkezdi: "De mondd már el NORMÁLISAN, mert én ebből semmit nem értek és ha nem mondod el normálisan, az azt jelenti, téged se érdekel és akkor engem se és nem találunk megoldást a problémádra!!!!! Viszket a szemed, vagy mi baja van????" Basszu 10 másodperccel ezelőtt mondtam, hogy viszketni szokott -.- Ti mit csináltatok volna ilyen helyzetben?
2014. szept. 4. 23:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk mondhattad volna úgy, hogy a szemeden van. De ez akkor is túlzás volt.
2014. szept. 4. 23:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Keress másik dokit. Nem tudom mi a fenét akart, hogy jobban elmagyarázd.

Van pár ilyen bunkó okostojás, azt tudod tenni, hogy elkerülöd őket. Ha körzeti, akkor megpróbálsz nem abban az időben menni, amikor ő rendel.

Van nekem is pár doki a feketelistámon, pl. az egyik gyerekorvos aki helyettesíteni szokott néha. Na annál azt mondtam, hogy akkor se tudnék több kárt okozni, ha valami boszorkány ráolvasásokkal próbálnám a gyereket meggyógyítani én magam, miközben egy kakast áldozok fel az oltáron. De vele nem csak én vagyok így, láttam már anyukát aki azzal a lendülettel fordult ki az ajtón a gyerekkel ahogy bejött és meglátta, hogy ő van ott.

2014. szept. 4. 23:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én felálltam és leléptam volna, de gyorsan. Ez idegbeteg.

A szememben nem azt jelenti, hogy a szemgolyón belül... Ha egy muslica beleesik, arra is azt mondja mindenki, hogy a szemében...

2014. szept. 4. 23:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor szépen kérdezd meg, hogy náluk hol van kifüggesztve, hogy az adott intézményben ki a betegjogi képviselő. Azután szépen keresd is meg a betegjogi képviselőt, és mondd el neki a panaszodat, valamint add át írásban, vetess fel róla egy jegyzőkönyvet. Követeld, hogy például kötelezzék az adott orvost dühkezelő terápiára, és említsd meg, hogy az esetről tájékoztatni fogod a közvéleményt is, például szakmai, fogyasztóvédelmi blogokon keresztül, valamint az orvosi kamara etikai bizottságát.

Egyébként nem árt, ha minden ilyen esetről van bizonyíték: az első jelre feltűnés nélkül indítsd el a telefonodon a diktafont.

2014. szept. 4. 23:49
 5/6 gömbicica ***** válasza:
100%

szerintem amit láttál, erősebb fénynél láthattad, és ilyen kis vékony kukacka szerü lénynek látszó valamit láthattál.

ez természetes dolog. most hirtelen nem tudom mi a neve, de fényben uszni látja az ember a látótérben ezeket a kis pálcikaszerü valamiket.

semmi komoly.

nemrég olvastam ilyesmiről több most nem jut eszembe, de semmi para.

Édesanyámmal az orr-fül-gégész volt ilyen mocsok bunkó!!!

mindenki utálja. katonaorvos volt.

azért nem kell mindenkivel ugatva beszélni(((

2014. szept. 5. 00:01
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Azt nem értem, hogy ilyen emberek minek mennek orvosnak? -.- Amúgy ezek után nem hiszem, hogy hozzá fogok járni..

2014. szept. 5. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!