Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mit ajánlotok a szememre?

Mit ajánlotok a szememre?

Figyelt kérdés

Két hete elkezdett bepirosodni a jobb szemem, azt hittem elmúlik majd idővel, de nem. Kamilláztam. Közben kijött egy árpa is rajta ami időközben elmúlt.

[link]

2014. aug. 21. 16:14
 1/7 anonim ***** válasza:
napszemüveget
2014. aug. 21. 16:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezzel menj el szemészetre, kapsz rá szemcseppet és 1-2 nap alatt elmúlik, nekem is volt egyszer ilyen, azt mondta a doki, hogy valamilyen fertőzés. Az árpára meg írnak kenőcsöt, attól hamarabb elmúlik.
2014. aug. 21. 16:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Fertőzés. Nekem is volt, én nem mentem el vele orvoshoz, sima szemcseppel nyugtattam. Kb. 2 hónap múlva múlt el teljesen. Már elmennék utólag az elején.
2014. aug. 21. 16:26
 4/7 A kérdező kommentje:

kedves első, gratulálok a modorodhoz, remélem veled is így viselkednek mások.

második, köszönöm a válaszod. ma voltam gyógyszertárban hogy hátha adnak rá szemcseppet de homeós bogyót kaptam csak rá, amihez nem is írják hogy ilyen szemproblémára lenne jó. árpára vettem kenőcsöt, és éjszakára melegdunsztot kap. már nem fáj csak kicsit piros

2014. aug. 21. 16:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Jobban jársz ha elmész vele a szemészetre, csak olyan szemcsepp jó rá, amit az orvos ír fel.

Neked nem magas a vérnyomásod?

2014. aug. 21. 16:39
 6/7 A kérdező kommentje:
akkor szemészet lesz belőle. nem egyátalán nem magas, sőt inkább alacsony :)
2014. aug. 21. 17:38
 7/7 A kérdező kommentje:
hát kaptam rá szemcseppet, őszinte leszek, sz..t se ért. még rondább a szemem mint eddig volt, és állítólag nem fertőzés csak egy enyhe gyulladás. minden egyes cseppentést pedig megszenvedek mert már az egész szemem csípi a szemcsepp. jövőhéten vissza a szemészetre. viszont így már kivizsgálják hogy mi a bajom. nagyon örülni fogok gyerek mellett neki.
2014. aug. 30. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!