Kétszer leejtettem ugyanazt a kontaktlencsét. Hordhatom?
Kezdő vagyok, és remegett a kezem. Mindkétszer a csapba esett, azonnal meglett és aztán átmostam folyadékkal. Tegnap előtt óta ázik a "tartómedencében". A leesések után betettem a szemembe, de féltem, ezért kiszedtem. Jó fajta, drága lencse, ezért nem szeretném kidobni, gondolom érthető.
Nyugtassatok meg, hogy biztonságos a lencse, végülis hordás alatt is kerülhet bele piszok, amit aztán elpusztít a fertőtlenítő, nem?
Na, végre valaki, aki nem arra biztat, hogy havi kontaktlencsét dobjak ki egy nap után.
Köszönöm a válaszokat, így nyugodtabban fogom viselni őket. :)
Nem lehet semmi baja. Én még a próbalencsémnél járok, amivel ugye az optikában volt a betanítás.
Kiszedtem, majd mikor raktam volna vissza szembe leejtettem a FÖLDRE.
Az ottani orvos aki a vizsgálatot is csinálta nekem, felkapta megúsztatta majd visszadta, hogy akkor kezdjem újra a behelyezést. Azóta már leejtettem a csapba.
Használd csak nyugodtan. A folyadék fertőtlenítette már, ne aggódj. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!