Mitől káprázhatott a szemem?
Nekem is volt ilyen nagyon régen.Pontosan ezek a tüneteim voltak, plusz hogy nekem hányingerem is volt tőle. Kivizsgáltak alaposan és megállapították hogy aurás migrén.
Kaptam rá gyógyszert és eltiltottak olyan tényezőktől amik nagy eséllyel kiválthatták nálam: alkohol, csokoládé, koffein, napsütés, forró fürdők. egy évig kellett szedjem a gyógyszert, habár lehet keveseb idő is elég lett volna, ezt nem tudom, és a tiltások is egy évig tartottak. Utána fokozatosan vissza lehetett térni mindenre. Egyedül az alkoholra nem tértem vissza, azóta (közel 8 éve) egyáltalán nem iszom alkoholt, nagy valószínűséggel összefügésben állt a tüneteimmel.
Persze igazaz is, hogy az időváltozás és légnyomás is befolyásolja a migréneket, azokat pedig sajnos nincs hogy elkerüld.
Előző vagyok. Azt felejtettem el írni, hogy figyeld meg ha még előfordul, és ha megint ilyen problémáid vannak, akkor menj el az háziorvoshoz, ahogy írta az előző válaszoló, kapsz beutalót neurológiára és ott kivizsgálnak, hogy tudják milyen kezelést írjanak elő. Nálam pont így történt.
Minden jót, reméljük nem fordul elő többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!