Mitől van ez? Valaki segítsen könyörgöm, mert nagyon félek!
Szóval ma felkeltem és azt vettem észre hogy a jobb szemem,a szemöldököm alatt fáj,de nem foglalkoztam vele.Aztán amikor mentem ki Wc-re,akkor megnéztem magamat a folyosón lévő tükörben és azt láttam hogy az a szemem láthatóan kisebb lett,mint a bal O_O Mintha a szemöldök alatti bőrfelület rásimult volna arra a szememre (jobban nem tudom elmagyarázni)..
Ugyanúgy látok mindkét szememmel,de akkor is érzem a méretkülönbséget..
VALAKI SEGÍTSEN!MIÉRT VAN EZ?
Nem akarok így maradni örökre..Pláne hogy jön majd a suli,és nem akarom hogy kinevessenek vagy valami..
Akinek volt már ilyen tapasztalata,az írjon privátba,könyörgök..
idézem:"Mintha a szemöldök alatti bőrfelület rásimult volna arra a szememre "
Ezzel most a szemhéjadra célzol? MErt akkor szerintem ptozis-od van/volt.
Ptózist okozhat a nervus oculomotorius(3. agyideg, ami a szemizmok nagy részét beidegzi) zavara. Ez esetben jobb ha elmész egy szemORVOShoz (és nem opticushoz)vagy neurológushoz.
Mivel alvás után volt ptózisod lehet még a musculus tarsalis superior innervációjának(beidegzésének) az átmeneti zavara. EZt az izmot a sympaticus idegrendszer idegzi be. Ez alvás után lehet, hogy nem rögtön működött. Ha ez a 2. verzió áll(t) fent akkor bizonyára már elmúlt a tünet, mivel ez csak átmeneti.
Mindenesetre menj el orvoshoz.
Ha a szemöldök alatti bőrterület NEM a szemhéjadra vonatkozott, akkor a válaszomat tekintsd semlegesnek.
Mielőbbi jobbulást kívánok! :)
Köszönöm a válaszokat és hogy érdeklődtök:)
Aznap egésznap jegeltem és már nem volt bedagadva (mert kiderült hogy amiatt lett a méretkülönbség),aztán ittam calcium-ot,és utána kamillateával átitatott zsepit raktam rá,és olyan lett mint volt:)
A doki azt mondta hogy csak valami megcsípett (ha jobban megnéztem látszott is a helye) Ennyi.Köszönöm azért a segítséget:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!