Mitől van ez? Valaki segítsen könyörgöm, mert nagyon félek!
Szóval ma felkeltem és azt vettem észre hogy a jobb szemem,a szemöldököm alatt fáj,de nem foglalkoztam vele.Aztán amikor mentem ki Wc-re,akkor megnéztem magamat a folyosón lévő tükörben és azt láttam hogy az a szemem láthatóan kisebb lett,mint a bal O_O Mintha a szemöldök alatti bőrfelület rásimult volna arra a szememre (jobban nem tudom elmagyarázni)..
Ugyanúgy látok mindkét szememmel,de akkor is érzem a méretkülönbséget..
VALAKI SEGÍTSEN!MIÉRT VAN EZ?
Nem akarok így maradni örökre..Pláne hogy jön majd a suli,és nem akarom hogy kinevessenek vagy valami..
Akinek volt már ilyen tapasztalata,az írjon privátba,könyörgök..
háziorvos, aztán szemészeti beutaló és ott majd megmondják a frankót.
én nem vagyok szemorvos, se orvos.
Igen,még olyan..Egy pár óráig megpróbálom borogatni,hátha jobb lesz..De ha nem,akkor megyek orvoshoz..
Azért gondolom hogy nem lehet olyan nagy problémám,mert még sohasem volt ilyen gondom se a szememmel,-se a körőhártyámmal..De nemtudom:/
Utolsó:
Nem,nem látszik dülletebbnek..Csupán annyi hogy a jobb szemem kisebb,mint a bal..
Most egyik se fáj..Reggel,amikor felkeltem,akkor éreztem hogy a jobb (a kisebb) fáj (akkor még nem néztem meg a tükörben)..De mostmár nem fáj,de még mindig kisebb..
De igen,azért..De látszik hogy be is van gyulladva,vagy nemtudom://
Nem értek hozzá..De ha holnapig nem lesz jó borogatással,akkor elmegyek orvoshoz..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!