Megrepedt a műanyagkeret a szemüvegemen. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Minap észrevettem, hogy megrepedt a műanyagkeretes szemüvegem. Középen van az orrnál ami tartja a szemüveget, és picit jobbbra jobbra felfele megrepedt a műanyag. Nem tudom hogy történt, vigyáztam rá, nem ejtettem el, csak egyszer régebben de attól semmi baja nem volt. Mit lehet tenni, ha megrepedt az a műanyag rész? Új keret kell, vagy mi? Elnézést ezzel kapcsolatban egész tudatlan vagyok.2014. júl. 15. 14:42
1/1 anonim válasza:
Bár lehet, hogy már tárgytalan, de semmit nem lehet tenni. Sok esetben ezek a keretek fröccsöntöttek, és az öntés során, ahol a két öntvényanyag összeér, ott enged el bizonyos idő után. Meg lehet próbálni, egy másik keretbe átcsiszoltatni, de ezt sem lehet minden esetben (kicsi régi keretnél, speciális lencsénél egész biztos nem megoldható).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!