Mi az a módszer, amivel javul a szem?
Sziasztok.
Olvastam a neten, hogy van valami szemtrainer, aki ezzel foglalkozott és megjavult -3ról a szeme.
Nekem -4es!
Akinek javult bármilyen szemtornától, meditációtól, az légyszi írja meg hogyan és mennyi idő alatt, mert tudom, hogy lehetséges!:) Mert elvileg a szemnél ellustulnak az izmok és lelki eredete is van.
Írhattok ezzel kapcsolatba privátot is, ha valamiért nem szeretnétek, hogy mindenki lássa.
Nagyon fontos!
Láttál te már élőben embert, aki letette a szemüveg tornáztatással??
Az interneten bármit írhatnak.
Az egyik osztalytarsamnak a szemesz azt mondta, hogy tornaztassa a szemet, es ez olyan jol sikerult, hogy rovidebb ido alatt neki ugyanannyit romlott a szeme, hogy mint nekem hosszabb ido alatt...
En azt mondom neked, hogy a kontaklencsevel tudod elhagyni a szemuveget, de legalabb a szemuveged erosseget tudod csokkenteni vele.
Nem vagyok szemüveges, nem tudom a mínuszos és a pluszos mit jelent, melyik melyik, de ha távolra rosszabbul látsz, akkor az nagyon jó, ha készítesz egy papírszemüveget, aminek a közepébe egy kis lyukat vágsz. Azon a lyukon keresztül nézve a látásod éles lesz. Úgy tudom, hogy ezt a módszert hosszú távon alkalmazva visszaáll a szemben az a valami, ami elmozdult (aminek köszönhetően kialakult a rövidlátás).
Próbáld ki csak egy papírlappal, vágj bele egy pici kis lyukat és nézz keresztül rajta. Meg fogsz lepődni.
6, nem áll vissza semmi ettől a szemben. Ezek a szemtréner készülékek azt az egyszerű tényt használják ki, hogy ha kis résen keresztül nézel, tényleg élesebben látsz. (Te magad ugyanezt használod ki a hunyorgáskor, ha már egy kissé gyengébb a szemed.) Ettől még NEM gyógyul meg a szem, csak a sok szerencsétlen, aki belenéz egy ilyen szemüvegbe, és elcsodálkozik ezen, megveszi.
A rövidlátást a szemgolyó hosszanti irányú megnyúlása okozza. Sajnos ezt a megnyúlást nem lehet megjavítani se tornával, se gyógynövénnyel, se ráolvasással, semmivel. Szemműtéttel igen, de az se tényleges gyógyítás, hanem összesen annyi, hogy a "szemüveget" "belevágják" a szemlencsébe, ezen keresztül tudsz élesen látni.
Nincs a gyógyításra mód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!