Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mi az a módszer, amivel javul...

Mi az a módszer, amivel javul a szem?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Olvastam a neten, hogy van valami szemtrainer, aki ezzel foglalkozott és megjavult -3ról a szeme.

Nekem -4es!

Akinek javult bármilyen szemtornától, meditációtól, az légyszi írja meg hogyan és mennyi idő alatt, mert tudom, hogy lehetséges!:) Mert elvileg a szemnél ellustulnak az izmok és lelki eredete is van.

Írhattok ezzel kapcsolatba privátot is, ha valamiért nem szeretnétek, hogy mindenki lássa.

Nagyon fontos!

2014. júl. 9. 15:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Hülyeség, ha ilyen lenne, nem lenne szemüveges ember.
2014. júl. 9. 15:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Mégis vannak, akik képesek erre, azt mivel magyarázod?
2014. júl. 9. 15:50
 3/7 anonim ***** válasza:
lézeres szemműtéttől, minden egyéb csak humbug
2014. júl. 9. 15:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Láttál te már élőben embert, aki letette a szemüveg tornáztatással??

Az interneten bármit írhatnak.

2014. júl. 9. 15:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Az egyik osztalytarsamnak a szemesz azt mondta, hogy tornaztassa a szemet, es ez olyan jol sikerult, hogy rovidebb ido alatt neki ugyanannyit romlott a szeme, hogy mint nekem hosszabb ido alatt...

En azt mondom neked, hogy a kontaklencsevel tudod elhagyni a szemuveget, de legalabb a szemuveged erosseget tudod csokkenteni vele.

2014. júl. 9. 16:02
 6/7 anonim ***** válasza:
9%

Nem vagyok szemüveges, nem tudom a mínuszos és a pluszos mit jelent, melyik melyik, de ha távolra rosszabbul látsz, akkor az nagyon jó, ha készítesz egy papírszemüveget, aminek a közepébe egy kis lyukat vágsz. Azon a lyukon keresztül nézve a látásod éles lesz. Úgy tudom, hogy ezt a módszert hosszú távon alkalmazva visszaáll a szemben az a valami, ami elmozdult (aminek köszönhetően kialakult a rövidlátás).

Próbáld ki csak egy papírlappal, vágj bele egy pici kis lyukat és nézz keresztül rajta. Meg fogsz lepődni.

2014. júl. 9. 16:37
 7/7 anonim ***** válasza:

6, nem áll vissza semmi ettől a szemben. Ezek a szemtréner készülékek azt az egyszerű tényt használják ki, hogy ha kis résen keresztül nézel, tényleg élesebben látsz. (Te magad ugyanezt használod ki a hunyorgáskor, ha már egy kissé gyengébb a szemed.) Ettől még NEM gyógyul meg a szem, csak a sok szerencsétlen, aki belenéz egy ilyen szemüvegbe, és elcsodálkozik ezen, megveszi.

A rövidlátást a szemgolyó hosszanti irányú megnyúlása okozza. Sajnos ezt a megnyúlást nem lehet megjavítani se tornával, se gyógynövénnyel, se ráolvasással, semmivel. Szemműtéttel igen, de az se tényleges gyógyítás, hanem összesen annyi, hogy a "szemüveget" "belevágják" a szemlencsébe, ezen keresztül tudsz élesen látni.

Nincs a gyógyításra mód.

2014. júl. 9. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!