Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » A kontaktlencse becsúszhat a...

A kontaktlencse becsúszhat a szemhéj alá?

Figyelt kérdés

Oda, ahol már ném érjük el.

Megdörzsöltem a szemem egy kicsit (szemhélyon keresztül), mert szúrt a lencse, s mikor kinyitottam a szemem már nem volt ott a lencse. Kerestem mindenhol, de nem találtam. Becsúszhatott valahova? Nem érzek semmi különöset, csak aggaszt, mert eddig mindig megkerült, ha kiesett.

2010. jan. 6. 16:11
1 2
 11/14 issti ***** válasza:
97%
Annyira egészen biztosan nem csúszhat be, hogy ne lehessen kiszedni. Össze tud gyűrődni esetleg a szemhéjad mögött, de valószínűbb hogy kiesett, csak még úgy érzed mintha ott lenne.
2010. jan. 7. 18:35
 12/14 AlexCross9 válasza:

Sajnos lehetséges!

Én dörzsöltem a szemem, mert nagyon viszketett és egyszercsak nem volt a lencse sehol, mindenhol kerestem, de hiába..onnantol elég durva fejfájást éreztem.

Egy héttel később magától kijött a szemem sarkából..elég rémisztő volt..aztán elmúlt a fejfájásom is..

Nem hittem,h. ez megtörténhet!

2012. szept. 10. 22:22
 13/14 anonim válasza:
Ugyanez történt most velem, mint a kérdezővel, elolvastam ezt a kérdést, és rájöttem, hogy csak meg kell dörzsölnöm a szememet, és meg is találtam benne :D A vicc, hogy még csak 3. napja van kontaktlencsém, eléggé megijedtem :D
2013. márc. 22. 14:16
 14/14 anonim válasza:
Nekem az 5 év alatt kétszer volt ilyen problémám.Ha enyhén becsukod a szemed, és a tenyered alsó részével körkörösen megmasszírozod a szemed akkor egyből ki fog jönni!
2016. febr. 17. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!