A kontaktlencse becsúszhat a szemhéj alá?
Oda, ahol már ném érjük el.
Megdörzsöltem a szemem egy kicsit (szemhélyon keresztül), mert szúrt a lencse, s mikor kinyitottam a szemem már nem volt ott a lencse. Kerestem mindenhol, de nem találtam. Becsúszhatott valahova? Nem érzek semmi különöset, csak aggaszt, mert eddig mindig megkerült, ha kiesett.
Nem, nem csúszhat be. Legalábbis én így tudom. Biztosan kiesett.
Máskor, ha szúr a lencse, vedd ki és tisztítsd meg, mert dörzsölni nem nagyon szabadna.
Az Acuve oldalán is ez áll:
"HIEDELEM: A kontaktlencse becsúszhat a szem mögé.
TÉNY: Egyáltalán nem. Fizikailag lehetetlen, hogy a lencse becsússzon a szem mögé. A szemet ugyanis egy vékony membrán borítja, ami közvetlenül a szemhéj belsejéhez kapcsolódik, így a lencse nem tud elmozdulni a szem elülső felszínéről."
16:22-es vagyok.
Szóval a fentiek szerint elvileg ilyen nem történhet meg. De ha mégis akkor tényleg éreznéd, ahoyg az első válaszoló is írta.
De teljesen a szem mögé is?
Szétfeszítettem ahogy tudtam, körülnéztem, tapogattam de semmi. Akkor se érzek semmit ha csak simán a helyén van. A lényeg, hogy a még úgy ahogy látható területen nincs. Akkor valószínű csak nem találom, jól elbújt a fürdőben, ugye?
És éreztél valamit utolsó?
Én semmit se érzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!