Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Csillåmpor jellegű...

Csillåmpor jellegű felvillanásokat látok?

Figyelt kérdés
Általàban akkor jönnek elő, ha hosszabb ideig nézek egy adott pontra, pl. ėgbolt, fehér papirlap,erős fényű telefon kijelző. 21 ėves vagyok, válaszokat előre is köszönöm

2014. jún. 29. 23:59
 1/4 anonim válasza:
talán vérnyomás ?!
2014. jún. 30. 09:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Azzal minden rendben van, így rejtély
2014. júl. 20. 00:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is ilyeneket látok, gyorsan mozognak, általában fehér felületeken tudom megfigyelni őket meg az égbolton. Nem tudom mik ezek, néha zavarnak, próbálok nem rájuk koncentrálni. Jövő héten megyek szemészeti kivizsgálásra, nem emiatt, de ezt is megfogom említeni a szemésznek, hátha tud rá valamit mondani, az interneten nem találtam semmi hasznos információt. Csak a retinaleválást, de mivel ez nekem elég régóta van így kétlem, hogy ahhoz lenne köze, főleg, h gyakran járok szemészhez (félévente).
2014. aug. 23. 17:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Valahol megnyugtat, hogy "nem vagyok egyedül", sajnos még nem volt időm szemészetre eljutni, őszinte leszek félek is tőle, mint más a fogorvostól. Esetleg le tudnád írni, hogy mit mondott a szemész neked? Köszönöm! :)
2014. aug. 23. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!