Ha a nőgyógyász azt mondta, és írta a leletre, hogy cisztikus jellegű az egyik petefészkem, akkor ugye jól értem, hogy (még. ) nincs jelen ciszta?
Figyelt kérdés
Alig találta meg a bal petefészkem az ultrahangon, aztán azt mondta, hogy cisztikus, és hogy meg van enyhén nagyobbodva. Ezért nézzük meg fél év múlva újra UH-n. De akkor ugye most nincs cisztám? Bocs, ha hülye kérdés, nekem is egyértelműnek tűnik, de megerősítést várok. :)2014. jún. 27. 11:02
1/7 anonim válasza:
hát nem tudom nem vagyok se orvos se nő sem de ha józan paraszt ésszel gondolkozik az ember és az orvos azt mondja nekem h fél év múlva menjek vissza akkor biztos h nem lehet nagy bajom
Hogy van e azt a dokitól kellet volna megkérdezni :)
2/7 anonim válasza:
Hát elég hülye fogalmazás
Lehhet hogy van pár apróbb ciszta, de azokkal nem nagyon szoktak mit csinálni
3/7 anonim válasza:
Meg kellett volna a dokit kérdezned, hogy az mit jelent
Mi honnan tudjuk
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, tény, hogy őt kellett volna megkérdeznem, de utálok nőgyógyászhoz járni, nagyon kellemetlenül érzem ott magam, és kb minél előbb le akartam lépni, nem hogy kérdezősködni... :) Gáz, tudom, de ez van.
Amúgy 26 éves vagyok.
2014. jún. 27. 11:20
6/7 anonim válasza:
Jól érted. Még nincs ciszta, de figyelni kell.
7/7 anonim válasza:
Nem azt mondta, hogy POLIcisztikus? Mert akkor PCOS-od lehet. Annak a jele a megnagyobbodott petefészek és benne az apró ciszták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!