Tényleg a szemorvos a legnehezebb szakma az orvosoknak?
Figyelt kérdés
2014. jún. 19. 15:03
1/6 anonim válasza:
Hát nem tudom, szerintem az agysebészeknek sem lehet túl egyszerű.
2/6 anonim válasza:
Szívsebész, gerincsebészet sem lehet könnyebb és még sorolhanék sok mást is.
3/6 anonim válasza:
Szerintem abszolút emberfüggő, hogy kinek mi a legnehezebb.
Akinek pl. semmi kézügyessége, annak a szemészet baromi nehéz, hiszen ott operációs mikroszkóppal kell nagyon precíz műtéteket végezni.
Akinek meg mondjuk a háta nem bírja a terhelést, annak baromi nehéz a sebészet, ahol szinte egész nap a műtőben kell állni.
Aki nem tud gyors döntéseket hozni, annak nehéz az összes olyan szakma, ami ilyet igényel (pl. oxyológia).
Nincs olyan, hogy "legnehezebb".
4/6 anonim válasza:
Így van, a sebészet fizikailag is megterhelő, esetenként csontfűrészt kell használni stb. Barátnőmnek minden álma az volt hogy orvos legyen, aztán menet közben jött rá hogy nem akarja hogy emberéletek múljanak rajta, így eszerint választott szakot. Neki pl a baleseti sebészet vagy valami hasonló lett volna a legnehezebb.
5/6 anonim válasza:
Szerintem nem a legnehezebb. Az sem könnyű szak, már ha az operáló, szemműtéteket végzőket tekintjük.
Én is azt mondanám, hogy például egy szívsebész, agysebész, traumatológus megterhelőbb, súlyosabb út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!