Kontaktlencsét viselők! Szabad így kivenni a kontaktlencsét?
Műkörmöm lett és sajnos sehogyse tudom kiszedni a lencséket, így erre bukkantam az interneten. Szabad így kivenni, vagy nem ajánlatos? (Úgy hogy félbehajtasz egy fülpiszkálót és annak segítségével a fülpiszkáló két végével megragadod)
https://www.youtube.com/watch?v=WOKnMeOH33o
2-őt már kiszakítottam a műkörmömmel, nem kockáztatok! :) Ha biztonságos ez a módszer akkor használnám, míg le nem nő a körmöm :)
Köszi a válaszokat! :)
Jézus atyaisten.:O
Nekem 90%ban ilyen hosszú körmöm van ( [link]
És simán lencsézek mellette:D
A titok egyébként a két gyűrűsujjad begyében rejlik! Vagy középső ujj, de nekem a gyűrűsujjbegy jobban bevált. tehát a két gyűrűsujjaddal közelítesz a szemed felé mintha tapsolni akarnál, majd a két ujjbegyeddel enyhén összenyomod a lencsét h leváljon a szemedről. Ahogy azt a videón is lehet látni, ugyanaz a mozdulat csak ujjbeggyel. A körmöd a szemed közelében sincs és nem kell fültisztító pálcikázni:D (Azért kellett erre rájönnöm mert amikor meglett a lencsém tövig vágtam a körmeim, kb húsig, de mindig kimartam vele a szememet.. Így meg bmilyen körmöm lehet:D) remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!