Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Kérhetek havi kontaktlencsét...

Kérhetek havi kontaktlencsét a 2 hetes helyett?

Figyelt kérdés

A szemész 2 hetes kontaktlencsét rendelt nekem (nem kérdezte meg, hogy jó-e, nem ajánlott alternatívát), 2x6 darabot 19 ezer forintért. Én ezt egy kicsit sokallom, 12 hétig lesz jó 19 ezer forintért.

Itt a neten olvastam, hogy a havi lencse gazdaságosabb, főleg, ha netről rendeljük. Kérhetem én a szemészt, hogy legközelebb havi lencsét írjon fel a 2 hetes helyett? És hogyan tudok netről rendelni? Nem kaptam papírt a lencse adatairól. Az meg gondolom pofátlanság lenne, ha megkérdezném ott, hogy a netes rendeléshez milyen adatokra van szükségem.

2014. jún. 3. 15:40
 1/1 anonim ***** válasza:

A lencsét nem ő írja, Te veszed.

A lencse adatai rajta vannak a csomagoláson (átmérő és görbület), tehát ha más típusú lencsét veszel ez alapján Te is tudod melyik lenne jó méretben, a neten rengetegféle lencse van.

Az optikus (ha be tud szerezni) próbalencsét adhat a haviból, amivel ki tudod próbálni bírja-e a szemed az új lencsét, így ha nem, nem vettél potyára egy dobozt. Mondjuk én váltottam lencsét próbalencse nélkül, márkán belül is szoktam váltogatni a hasonlókat.

Én innen szoktam rendelni:

[link]

Ugyanolyan mint a többi netes bolt, kiválasztod milyet szeretnél és küldik - én Pick Pack ponton szoktam átvenni utánvéttel. A folyadék is olcsóbb netről, ne boltban vegyél.

2014. jún. 7. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!