Moziban 3D előadás közben / után nem fáj a szemetek?
Figyelt kérdés
nekem igen. ez mitől lehet?2010. jan. 2. 17:33
1/12 anonim válasza:
Nekem szoktott fájni a fejem, meg bnőmnek is. nem tudom mitől van ez
2/12 anonim válasza:
Nekem is szokott fájni a szemem is, és a fejem is. Valószínű a szem és az agy fárad el, próbálja feldolgozni a látottakat. Egy jó hosszú filmnél nem csoda, ha fájdalmat érzünk. Én kb. 1 hete néztem egy 3 órás 3D Imax -ot, és azóta ha autóval vagy busszal utazom, vagy magasban tartózkodom, akkor rosszul vagyok.
3/12 anonim válasza:
utolsó: csaknem az Avatar-t? :D
attól én is rosszul voltam, de nemcsak utána, hanem már közben is fájt a fejem :S
4/12 anonim válasza:
De igen, az Avatart. :)))
Párszor én is levettem a szemüveget, ráadásul mozi után 2,5 órás volt az út hazáig.
Nagyon betett nekem... :))))
5/12 anonim válasza:
viszont azt valljátok be hogy az avatarból a főszereplő fickó bejött nektek, vagy ha pasik vagytok akkor a kis bennszülött csaj :)))
6/12 anonim válasza:
tuuuti biztosra veszem hogy valamelyik a kettő közül..:))))
7/12 anonim válasza:
egyik se. :p
A történet miatt néztem, nem a szereplők miatt. :)
10/12 anonim válasza:
Van akinek nem áll rá az agya.
Én meg pl azt nem látom, amikor vane gy csomó krixkrax egy lapon és ha sokáig nézed, valami kép lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!