Nekt. ek nem fáj a szemetek mikor vizes lesz és megtörlés nélkül kinyitját. Ok? Vagy víz alatt nyitott szemmel úsztok
Zuhany után mikor kinyitom a szemem mindig ráfolyik a víz és nagyon sz.r érzés, hiába törlöm le az ujjammal a vizet. Mit lehet tenni? Strandon is tök gáz h alig merek víz alá menni emiatt. Ha törölközővel megtörlöm akk nincs semmi gáz.
Mások meg lazán még szappanos víz után is lazán nyomják.
Nem is az hogy csíp, hanem pusztán az h odafolyik a víz a szememre és rossz érzés, meg mintha még a szemhéjam alá is menne.
Pl. ezek megőrültekbe, bele estek a sáros vízbe és nem volt olyan senkinél h kérte vna a törölközőt mer nem meri kinyitni a szemét.
Úszás közben én inkább csak a víz alatt nyitom ki a szemem, a levegőn nem. Amúgy a szembe folyó víz nagy részét a szemöldök meg a szempilla megfogja és elvezeti (szerintem épp ezért fejlődött ki). Egy kicsit zavaró, amennyi mégis belemegy, de nem vészes.
Egyébként uszodafüggő, meg az egyéni érzékenység sem mindegy. 10 évesen az iskolai úszásoktatástól eltiltottak, mert begyulladt tőle a szemem. Pedig akkor már évek óta jártam a kondorosi úti uszodába úszni hetente kétszer, attól nem lett semmi bajom, ezért oda jártam továbbra is az iskolai helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!