Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Hogyan látnak a kancsalok?

Hogyan látnak a kancsalok?

Figyelt kérdés
Hogyan látnak a kancsal emberek? Főleg a rosszabb szemük érdekel. Ha az egyik egyenesen, jól áll és a másik egy kicsit befelé, illetve kifelé, azt hogyan érzékelitek? Milyen a látás?
2014. jún. 9. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezen már én is elmélkedtem párszor. :D Szerintem normálisan, csak a két szem közös képe kisebb náluk.
2014. jún. 9. 20:32
 2/4 anonim válasza:
szerintem is ugyanúgy,csak mi nem tudjuk,hogy éppen mit néz :/ xd
2014. jún. 9. 20:35
 3/4 anonim ***** válasza:
A rosszabb szemük nagyon rosszul lát, mivel az agyuk inkább a jó szemükre figyel.
2014. jún. 9. 22:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Én kancsal vagyok szemüveg nélkül .

Homályosan látok a kancsal szememmel,mintha szétcsúszna/duplázódna a kép ,bár nekem nem súlyos a problémám.

Két szemmel jobban látok,de érzem,hogy szinte nem is nézek a rossz szememmel,ezt jobban nem tudom elmagyarázni,de a másik szememmel látok,a kancsal "takarékra" teszi magát :D

2014. jún. 9. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!