A vírusos szemkötőhártyagyulladás hány napon belül múlik el?
Figyelt kérdés
Kontaktlencsét hordok és arról érdeklődnék mikor használhatom újra.2014. máj. 19. 16:56
1/3 Kunci77 válasza:
Kezelés nélkül elég sokára... Miért nem mutatod meg egy szemész szakorvosnak?
2/3 anonim válasza:
Nekem a szemész Tobrex antibiotikumos szemcseppet írt fel. Kb. 1-2 hét alatt jött rendbe teljesen, de már a második nap után elmúltak az égő, viszkető érzések. Mindenképpen javaslom én is az orvost, hiszen ez egy nagyon fertőző betegség, amíg nem gyógyul meg naponta, akár több embert is megfertőzhet!
3/3 anonim válasza:
Igen, csak ha vírusos akkor nem hat rá az antibiotikum, az a bakteriális fertőzésre hat. Nekem is ez van most és sima szemcseppet kaptam, várni kell amíg a szervezetem legyőzi a vírust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!