Vírusos kötöhártya gyulladást mivel lehet kezelni?
Figyelt kérdés
Mennyi idő alatt lehet ettől megszabadulni?Nekem egy hete van,de egyre rosszabb.Mivel lehet felgyorsítani a gyógyulást?2009. júl. 4. 21:29
1/10 anonim válasza:
vírusra orvos ír fel gyógyszert. és minélelőbb menj el,mert igen fertőző.!
27/L
2/10 anonim válasza:
Kamillateára szokták mondani hogy gyulladáscsökkentő, de nem mondanám hogy azt csöpögtesd a szemedbe. Kérdezd meg az orvost hogy nem kaphatsz-e cataflamot, az egy vénnyel kapható gyulladáscsökkentő-fájdalomcsillapító. Nekem most van elmúlóban a torokgyulladásom és csak akkor éreztem magam kicsit normálisabban ha beszedtem a cataflamot.
3/10 anonim válasza:
cataflam fájdalomcsillapító csak
4/10 anonim válasza:
Ne haragudj, de nekem itt van a betegtájékoztató a kezemben.
5/10 anonim válasza:
Cataflamot nem szabad alkalmazni.
Lehet kapni vény nélkül szemkenőcsöt. Hirtelen nem ugrik be a neve... "a szem bakteriális fertőzéseire" ez rá van írva és belül fel van tüntetve, hogy vírusos k.h gyulladásra megfelelő.
Ha eszembe jut a neve beírom, de ha elmész és megkérdezed a gyógyszerészt biztos tud ajánlani valamit.
Ez a szemkenőcs nagyon jó rá és hamar meggyógyulsz.
6/10 anonim válasza:
Szerintem ne kisérletezz hanem menj a szemészetre.Én szemcseppet kaptam amit vissza kellett vinni az orvoshoz és betadint raktak bele.Csipett,de mivel én is 2 hétig halasztgattam a dolgot már csak ez segitett.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Lehet,hogy nem tettem fel jól a kérdést.Már voltam a szemészeten,kaptam szemcseppet(oftaquix)meg kenőcsöt(virolex),de nem javul.Nagyon fáj,teljesen piros,fogalmam sincs mikor fog meggyógyulni.Inkább csak romlik,már a másik szemem is piros.
2009. júl. 5. 15:57
8/10 anonim válasza:
Én 6 hétig voltam itthon táppénzen,volt egy időszak amikor alig láttam.Sötétitett szobában voltam,mert minden kis fény zavart.Nemhogy olvasni,de még tv-t nézni sem tudtam.
utolsó válaszoló
9/10 A kérdező kommentje:
6 hét!?Az rengeteg.Bár amilyen ütemben javul,el is képzelem,hogy ilyen sokáig tart a gyógyulás.Holnap kell visszamennem a szemészetre,remélem kapok a fent említett szereken kívül valamit.A lányommal vagyok itthon Gyes-en.Jól telik a nyári szünet.Semmihez sincs kedvem,itthon ülünk a lesötétített szobában.
2009. júl. 6. 16:44
10/10 anonim válasza:
Ha hosszútávon nem múlik mindenképp menj vissza a szemészetre, nem biztos, hogy kötőhártya gyull.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!