Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Kontaktlencse, mire számítsak?

Kontaktlencse, mire számítsak?

Figyelt kérdés
13éves vagyok novemberben töltöm a 14-et . -3-as a szemem ,ami azért nem kevés és mivel rendszeresen sportolok a hét mindegyik napján és eléggé rossz szemüveggel mozogni , mert leesik meg csúszkál ahogy megizzadok ,ha megleveszem alig látok valami . Ezért szeretnék kontaktlencsét , júnisuban megyek szemészetre vissza erre rákérdezni csak gondoltam megkérdezem itt h mire számíthatok mit fog majd mondani . Szóval szerintetek ennyi idős korban már úgy mond 'engedik' hogy használhassam ,meg milyen következményekkel jár ennek használata?

#kontaktslencse
2014. máj. 17. 21:20
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom h mitol engedik h hord de szerintem ennyi idosen hordhatsz.

Nagyon fontos h jo lencset viselj es azok tisztan tartasa is nagyon fontos meg a tartoke is egyarant. Sokkal kenyelmesebb lesz benne sportolnod. Kerdezz batran

2014. máj. 17. 21:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat,aranyos vagy. :)
2014. máj. 17. 21:32
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem annak biztosan nem lesz akadálya, hogy a sportolás ideje alatt kontaktlencsét hordj. Valamiért állandó használatra nem szokták fiatal korban javasolni, de a fő problémád megoldásához nem kell az állandó kontaktlencse.

2014. máj. 18. 11:17
 4/8 anonim válasza:
Dettó ugyanebbe a jorba időbe helyzetbe vagyok.
2014. máj. 18. 22:35
 5/8 anonim válasza:
*sorsba
2014. máj. 18. 22:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Szemészeten valahogy nagyon lencseellenesek szoktak lenni a dokik, szóval ha ott nem is ajánlja az semmit nem számít. Optikában tuti adnak lencsét neked is.
2014. máj. 19. 17:01
 7/8 anonim ***** válasza:
12 vagyok és most kezdtem el én:)
2014. máj. 24. 14:21
 8/8 A kérdező kommentje:
4 hónapja használom és teljesen meg vagyok vele barátkozva , nagyszerű ezerszer jobb mint a szemüveg . Én teljes szívből ajánlom azoknak akik ezen gondolkoznak . Elején nehéz betenni meg megszoktatni a szemmel de kb. 2 hét után 2-3 perces műveletnek felel meg .
2014. nov. 13. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!