Kontaktlencsét készülök venni, mire számítsak?
Nos, a napokban szeretnék kontaktlencsét vásárolni, mivel már nagyon sok szemüvegem eltörtem meg egyéb...
Mire kellene számítanom árban, hogyan működik, milyen időközönként kell cserélni meg egyéb dolgokra szeretnék választ kapni, előre is köszönöm. :)
Én 3 havit szoktam egyszerre megvenni. 18.000 körül van az ára. 1 párat 1 hónapig lehet használni, éjszakára ki kell venni... Mit szeretnél még tudni? :)
Egyébként mielőtt megrendelik neked megvizsgálják a szemed (hogy alkalmas e lencsehasználatra), és elmondanak minden tudnivalót. Meg elvileg mikor megérkezik a lencse meg is fognak tanítani a használatára (hogy kell berakni, kivenni).
Először is meg kell nézzen egy szemész, ő felír neked kontaktlencsét és azt kell megvenned.
Ha neten veszed akkor a kontaktlencse és a folyadék kb 10.000ft 3 hónapra. Lesz 3 pár lencséd és 1 pár lencse 1 hónapig jó.
Írj nyugodtan nekem és válaszolok a kérdéseidre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!