Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » S. O. S. Mi a véleményetek...

S. O. S. Mi a véleményetek iWear DR Comfort kontaktlencséről? (havi)

Figyelt kérdés
2014. máj. 8. 21:51
 1/5 anonim válasza:
Teljesen mindegy, mi a véleményünk róla. Az orvos véleménye, meg a te tapasztalatod lesz mérvadó.
2014. máj. 12. 14:40
 2/5 A kérdező kommentje:

1. Nem orvos írja fel hogy már pedig kell a kontaktlencse

2. Abszolút de nem mindegy. Egyes kontaktlencse között óriási a különbség pl.: mennyire légáteresztő, mennyire kenyelmes, beillesztés és hallottam olyat is akinek letapadt a szemére a lencse és akkor cumi van és még egy fontos dolog mennyire tartja magát nedvesen mondjuk ez nagyban függ a folyadéktól is.

2014. máj. 12. 15:10
 3/5 anonim válasza:
Igen, és úgy derül ki, jó-e, hogy a te szemed hogy viseli.. 6 éve vagyok kontaktlencsés, hidd el, értem, miről beszélek.
2014. máj. 12. 15:23
 4/5 anonim ***** válasza:
bausch and lomb pure vision egy jó lencse...ennek ellenére nem bírja a szemem - kérj próbalencsét az iWearből és kiderül neked jó-e
2014. máj. 18. 21:07
 5/5 anonim válasza:
Kérj próbalencsét és kiderül hogy jó-e!
2014. máj. 21. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!