Laylah kérdése:
Biofinity kontaktlencséről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Most leszek első lencsés, január elején jön meg a próbalencsém, de előre tervezve kinéztem a Biofinity lencsét (egyik szememre sima, másikra tórikus kell). Sok helyen dicséritek ezt a márkát, de olyat is olvastam, hogy ami olcsóbb, az rosszabb is, ez meg azért viszonylag olcsónak számít. Nektek mi a tapasztalatotok ezzel a fajtával kapcsolatban?2013. dec. 20. 02:37
1/3 anonim válasza:
Pedig a prémium kontaktlencsék közé tartozik. A világon a második legjobb oxigénáteresztésű lágy lencse! Az ára pedig hát nem túl olcsó, de ez is nézőpont kérdése. (A 1 éves adag és a hozzá való folyadék árából már egy komoly szemüveget lehetne csináltatni!)
2/3 A kérdező kommentje:
Mivel ugye kétféle lencse kell nekem, ezért egy havi adag nekem 3 hónapra elegendő, 3 darabos kiszerelés esetén; ez netről rendelve kb. 11 ezer forint folyadék és szállítási költség nélkül. Egy évre ez 44 ezer forintot jelent, ami az én dioptriám mellett azt jelenti, hogy olcsóbb, mint a szemüveg. :)
2013. dec. 20. 17:06
3/3 anonim válasza:
én is ilyet használok mindkét szememre tórikus fajtát,ugyan nem próbáltam még mást de sztem nagyon jó lencse,kényelmes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!